Същата банка. Редовно повишават тон за нещо. Най-тъжното е, че ходя в 3-4 различни клона и навсякъде е едно и също. Имам чувството, че наемат само истерици. То не съм им виновен, че искам да ми напечатат извлечение, да ми дадат документ за Iban, да направя превод, все се карат. Сменяха ми картата, че старата изтече, питах мога ли да премахна опцията за безконтактно плащане, оная почна да крещи и да се кара, че такива били условията и да не съм се правел на много специален, ако съм искал нещо повече - да съм си доплатял(същевремено крещи и се кара, но не дава оферта). Последния път забравих да си подпиша платежното и служителката вместо да се усети го пусна, усетих се тъкмо като си тръгвах и тая започна да ми се кара, че не съм внимавал и съм и отварял работа да пуска нова заявка. На всичкото отгоре платежното го писах два пъти, защото бяха свършили платежните за превод към друга сметка и поисках да изкарат и тая същата завеяната ми даде платежни, тъкмо го написах и видях, че е за превод към бюджета, които в нормалните банки си личат от далеч. Във ПИБ давам само iban и титуляр и не ме занимават с глупости, написват ми документите, дават ми да ги проверя и прочета, подписвам ги и действат.
Не е като да съм кофти клиент, защото в ЦКБ и ПИБ никога не са били нелюбезни, а да ми повишат тон не се е случвало никога, без значение какво искам да свърша.
Преди време в гимназията ни издадоха карти във френската банка, за да ни превеждат някакви стипендии за резултати по състезания и отличен успех. От там още си я държа и вече като студент и имам някакви преференциални условия. Явно не ме считат за сериозен клиент, не знам. Може би работят с много ученици и студенти и са предубедени. Ама определено с това отношение няма да ме спечелят като клиент и като ми спрат изгодните условия ще ги напусна с най-голямо удоволствие. Най-много ме радва, като ми се обадят и ме питат дали все още съм студент, понеже съм имал "много разнообразни" операции по сметката. WTF, защо ми следят движенията по сметката? Ще рече човек, че въртя милиони левове и долари ....