2016 ти пожелавам 12 к да стигнеш на ден
Поздравления и от мен! Заслужен успех след упорита работа!
Все пак на мен ми се струва малко ограничаващо, че липсват и текстове за жени - примерно съвети за тийнейджърките. Но явно замисълът е друг и щом сайтът има успех, значи решението е правилно.
Има и за жени, но не го управлявам аз него
То сега как е жените трябва ли да правят нещо или всичко мъжа върши? Не ми се е случвало да ходя на среща от много години, да кажем 10тина и затова ми е интересно . Като ги гледам повечето момчета на по 18-20 години еми те баш на педераси мязат какви момичета ги харесват незнам, акъла ми не стига като ги скивам с тия прически с тия бритони и с оскубани вежди. Мене ми идва да хвана една сопа и да ги отупам едно хубаво, после да взема една машинка да им обръсна главите. Абе понякога наистина си мисля, че е много кофти дето махнаха казармата.
Поздравления! Пожелавам ти да станат 60,000
Браво! Весели празници и още повече успехи през Новата 2016 година! Ще запомня сайта ти с десетките отворени теми и питания кое да как да направиш по него, за да стане все по-добре. Много съвети ти бяха дадени от мнозина колеги тук, затова и трябв да си благодарен, че заедно постигнахме нещо за теб. Имаше моменти, когато видейки че става въпрос пак за същия сайт, просто удрях хикса на темата. Сега пиша, за да подчертая на доста хейтъри, че все пак форума е полезен и ако знаеш как да се възползваш от него, ще спечелиш рано или късно.
- хахаха сериозно ли? Е, това вече за в бъдеще предполагам няма да се наложи да е така.Имаше моменти, когато видейки че става въпрос пак за същия сайт, просто удрях хикса на темата.