WebFen
Member
Здравейте, колко ще ми струва да ми бъде изработен онлайн магазин подобен на https://baniastil.com/ Благодаря предварително, може да пращате вашите оферти на лично.
От 3К нагоре според мен. Но само налучквам. Това не е инсталация на тема от темефорест, определено. Това е доста къстам, айде, не доста, но си е имало играчка. Всичко друго отзад може да бъде каквото си искаш, от къстам до опен сорс.
Хвани се, го направи за там за 300 лв и помогни на човека.Имал е играчка дизайнера на банерите.
Останалото е скучноват и стандартен екомерс темплейт с обичайните елементи.
Едното мегаменю им е било най-голямата занимавка.
Малко се се поувлекли с цвета на боди контента, на места въобще не се чете. Не знам какво са си мислили при направата на толкова голям лейут и са сложили фонт сайза 14 пиксела на места. Но щом така им харесва.Имал е играчка дизайнера на банерите.
Останалото е скучноват и стандартен екомерс темплейт с обичайните елементи.
Едното мегаменю им е било най-голямата занимавка.
300 лева не, но както казах, може да се почне от 3К, но може и да удари макс 3К. Вече зависи какво са мазали отзад.Хвани се, го направи за там за 300 лв и помогни на човека.
Поздрави,
Станимир И
Хвани се, го направи за там за 300 лв и помогни на човека.
Поздрави,
Станимир И
То ключовия момент е точно тук. Мазаляка да се приеме от клиента и после идва истинската разработка.Аз не, ама лесно ще намери някой да се заеме.
Аз после ще разчиствам мазалото.