ludia New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 30 Декември 2010 #1 Здравейте,имам предложение за покупка на един мой сайт (този в подписа ми),но не знам какви пари да кажа.Молбата ми е да ми кажете горе-долу колко пари да поискам.Благодаря ви предварително.
Здравейте,имам предложение за покупка на един мой сайт (този в подписа ми),но не знам какви пари да кажа.Молбата ми е да ми кажете горе-долу колко пари да поискам.Благодаря ви предварително.
N nortrant Well-Known Member Рейтинг - 98.9% 87 1 0 30 Декември 2010 #2 От: Цена за сайт като за начало отключи брояча :Д
V vbTK Active Member Рейтинг - 100% 2 0 0 30 Декември 2010 #3 И кажи по-подробна информация, като например има ли някакви приходи през последните месеци и какви.
fanco0 New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 31 Декември 2010 #4 От: Цена за сайт Ако посещенията са слаби и нямаш приходи от сайта, 20лв може да му искаш като се има на предвит, че е и готова система.
От: Цена за сайт Ако посещенията са слаби и нямаш приходи от сайта, 20лв може да му искаш като се има на предвит, че е и готова система.
alarmabg New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 31 Декември 2010 #5 От: Цена за сайт Май ще си загубиш времето с този сайт
Ivo_ Well-Known Member Рейтинг - 100% 58 0 0 31 Декември 2010 #7 От: Цена за сайт Не си заслужава да го продаваш. По-добре продавай линкове в него - повече ще изкараш.
От: Цена за сайт Не си заслужава да го продаваш. По-добре продавай линкове в него - повече ще изкараш.