пълни глупости10 месечната печалба на сайта , това е цената за която трябва да го продадеш или около тази сума.
Цената се определя от потенциала на сайта, не от печалбата
Какво означава "потенциал на сайта" - ами днес може да има потенциал, след 3 дни да го удари Google или конкуренция и да няма потенциал, а и кой може да определи този потенциал?
Не знам, ако аз бих продавал сайт, който наистина би си струвал, то бих тръгнал от близо 2 годишната печалба и бих стигнал до 18 месечната...
Както се определя цената, потенциала на един бизнес, така се определя и цената, потенциала на един сайт. Това са оправдания на идиоти, които не искат да платят реалната цена: "ами ако сайта го удари Гугъл след време..." ... Ами така ще направиш, че да не го засяга Гугъл, ако си кадърен ще успееш, ако не - ще се провалиш.
Много са ми интересни предприемачите тук понякога....
А тука - колко ти е печалбата всеки пита. Щото иска да валят едни пари , а той да си лафи с кифлите по барчетата.
Много са ми интересни предприемачите тук понякога.
Има цели компании, които само с това се занимават - изкупуват бизнеси, които имат потенциал за развитие. Трябва да се рискува
А тука - колко ти е печалбата всеки пита. Щото иска да валят едни пари , а той да си лафи с кифлите по барчетата.
Ако купуваш само идеята - една цена
ако има трафик - повече ще струва
ако има и продажби - още повече
Щото не купуваш само сайт, купуваш и време
ко толкова има .
Аз досега с кифла свестен разговор не съм водил, но да изключа offtopic-а.А тука - колко ти е печалбата всеки пита. Щото иска да валят едни пари , а той да си лафи с кифлите по барчетата.
пълни глупости
Ти вместо да си го местиш от крачол в крачол, не прави на тарикат и си разкрай рекламите на bet365 за България, че да не хванеш банана и да продаваш афф акунти за по 20 кБлагодаря за ползотворното мнение. Сега ще си го преместя в другия крачол ....
Едно нещо струва толкова за колкото успееш да го продадеш. Кви са ти съждения тука?
Yoooo, доста полезна информация, благодарение на всички(или почти всички) които се включиха. Благодаря и на един потребител(не му пиша името щото не знам дали е съгласен), който ми направи обща оценка на сайта. Утре ще го пусна за продажба и ще разберем. Ще Ви уведомя тук как са се развили нещата.
ае
have fun