Голямо количество сайтове, но колко от тях са печеливши. За да станат печеливши всички ще трябват страшно много пари
Не знам какво е объркал собственика но от SMS и реклама на месец само от KPD прави по 1800лв. (чиста печалба)Явно собственика на тези сайтове е объркал числото с една нула.
Не знам какво е объркал собственика но от SMS и реклама на месец само от KPD прави по 1800лв. (чиста печалба)
Която се изплаща евентуално на всеки три месеца...
В kpd се публикува по една обява на ден. Няма как да печели по 1800 лв. / месец. Като гледам колко прегледа на скорошните обяви има, и трафика хич го няма. Но предвид, че е популярен сайт и за някои ключови думи излиза на първо място в Google, бих определил стойността му на 10-20 хиляди. Другите сайтове в комплекта ги оценявам на 0.
И на мен нещо подобно като цена ми изглежда логично за. Другите чак на нула не, защото даже и създаден нов сайт си има някаква стойност. Утре мисля да им пиша за статистика и цена за кпд.
Не си прави труда...аз онзи ден питах и така и не получих отговор.И на мен нещо подобно като цена ми изглежда логично за кпд. Другите чак на нула не, защото даже и създаден нов сайт си има някаква стойност. Утре мисля да им пиша за статистика и цена за кпд.
Не си прави труда...аз онзи ден питах и така и не получих отговор.
@Leverage може и на месец, но жертваш голям процент от сумата. Така работят всички мобилни гейтуеи, че дори и да са най-големите и да минат директно да работят с мобилните оператори то пак е същото.
Като изчакаш три месеца взимаш, това което е платено от хората изпратили СМС-и. Ако Пешо е пратил за твоя сайт 1000 смс, но не си е платил сметката то тия пари няма да ги видиш. Край загубени са!
(3) Доставчикът има право да намали дължимото възнаграждение с размер, който съответства на обявения от съответния мобилен оператор процент за неплатени суми от ползватели на крайни клиентски услуги. Клиентът няма право да претендира от Доставчика възнаграждения, които попадат в обявения от съответния мобилен оператор процент за неплатени суми от ползватели на крайни клиентски услуги.
Чл. 18. ************* има право да намали размера на дължимото възнаграждение в размер на обявените от МО проценти на несъбрани задължения от абонати.
10. ******* има право да намали размера на дължимото възнаграждение в размер на обявените от мобилните оператори проценти на несъбрани задължения от абонати (измамен трафик), както и не дължи възнаграждение по отношение на възнаграждения, които са дължими от мобилните оператори, но не са реално получени.