Имам значително количество въпроси за внос на козметика и изисквания. Какви са цените за консултация с адвокат?
Имаш няколко варианта. Единият е да поставиш въпросите си тук и който е компетентен или е минал през това, ще си каже мнението, а може и да те насочи към правилния човек да ти каже. Но пак е под въпрос де.Нямам познат юрист, иначе нямаше да стигна да питам тук
Шерифе благодарности!
Да, и тук опита и името в областта си казват думата, ставайки въпрос за пари на час. Както като наемеш един начинаещ за SEO и някой с опит над 5-6 години.То много зависи от адвоката! Моят взима 80 лв на час
Да, и тук опита и името в областта си казват думата, ставайки въпрос за пари на час. Както като наемеш един начинаещ за SEO и някой с опит над 5-6 години.
Здравей, дали успя да намериш отговор на въпросите си? Имам желание да се занимавам с внос на козметика. Ще се радвам ако може да споделиш опит или да ме насочиш към правилните хора към които мога да се обърна. Благодаря!Нямам познат юрист, иначе нямаше да стигна да питам тук
Шерифе благодарности!