BurnX
Well-Known Member
От: Църквата ни е пълна с боклуци и педерасти
Не си ги разбрал много хората , въпреки че работиш на запад. Германец първо че няма да се качи в превозно средство без да си купи билет - по скоро би вървял пеша. Това обаче може да направи субект от балканските страни , който се опитва да хитрува на тънко. Освен това да има кражби - главно от същите субекти дето са налазили белите страни. За това по чужбина като видиш българин - бягай надалеч.
първо на няколко бири съм, така че правописа няма да го гледам... Имаше друга тема за тоя "юзър", който оплюва православната църква, така че там си изказах мнението.
Та сега за теб... ти къде живееш? В Германия, Люксембург... защо говориш глупости?! Ако в Германия те хванат без билет ти се усмихват ДА, но докато ти пишат глоба за няколко стотин евро, но случайно ако контролата е човек те смъква на първата спирка/гара и директно в полицейското управление за няколко часа да обясняваш защо не си си взел билет. На центъра на Париж, Мюнхен, Гармишпартенкирхен, Будапеща - там са се опитвали да ме обират и са мега наглите хора. Абе човек в хотела дет спах уж в няква си централна част на Париж продаваха наркотици... Къде лъжеш ти, че знаеш? Хората на запад се експлоатират - бачкат като волове и единствено в почивните дни насладата им е да се напият, да гледат телевизия или да отидат на "пикник" (с колата до първия зелен паркинг и вадят храна закупена от супера) или както в Америка правеха т.нар. hiking - отиват в гората и спят и се напиват сами.
В момента работата ми е свързана със западна Европа и повярвай - там не са хора. Крадат много повече от нас и рушат 10 пъти повече. Единственото, което им е по-добре е управата, защото веднага впрягат белите роби и започват да чистят и да поправят поразийте им.
Не си ги разбрал много хората , въпреки че работиш на запад. Германец първо че няма да се качи в превозно средство без да си купи билет - по скоро би вървял пеша. Това обаче може да направи субект от балканските страни , който се опитва да хитрува на тънко. Освен това да има кражби - главно от същите субекти дето са налазили белите страни. За това по чужбина като видиш българин - бягай надалеч.