Имам оплакване от потребител -
alexcho0o (Александър Христов)
Нужна ми беше преработка на Уърдпрес сайт, понеже беше правен не професионално. Исках да се преработи.
Той спомена, че ще е по-добре да се направи нов, за което се съгласих. Цената беше 300 лв.
Помоли ме да му платя всичко сега, защото имал нужда поради болен близък. Звучеше ми малко като цигански блъф, но лицето имаше малко дете и вярвах, че един родител, трябва да знае някои природни закони.
Платих, а той ме увери че за 2-3 дни сайта ще е готов. След около седмица не беше започнал сайта, поради някакви лични негови причини. Проявявам разбиране, защото на всеки се случва. След още седмица, нямаше и надежда сайта да се почне. Още 1-2 седмици да се почне но беше трудно, поради многото проблеми около това лице - интернет, работа, здраве, семейство .... Мина се месец и някак наивно прецених, че човека наистина е в беда. Интересното беше, че винаги отговаряше.
След 2 месеца видях зачатъци от Wordpress сайт. Много трудно ... много много трудно.
След още 1 месец след положени някакви основи от него, започнах сам да си довършвам сайта.
След 4 месеца, сайта го по приключих
НО .....
Всичко беше започнато с Билдер, който адски много бавеше сайта. Това беше и идеята да сменя предходния за да може да има скорост.
Сайта умря с неговите 15 сек зареждане.
В момента плащам на ново за същото но на друг човек.
Искам да кажа, че приемам недъгавата работа и супер НЕ професионализма, за който платих. Лошото е, че времето и нервите ми струват пари.
В предвид положението ми, се надявам един ден да се срещна с това лице и да му дам точните съвети, защо и как трябва да работи с хора.
Ще съм благодарен ако темата е актуална, да се пазите от това лице или поне да плащате след свършена работа.