От: От: ЧЕРЕН СПИСЪК НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ
jkolarov - направих му събмит по всички български директории и социални мрежи в Петък, естествено не плати. Пратих му два мейла и ЛС във форума, но без отговор. Хич не съм и за 6-те долара, даже ми е неудобно, че повдигам нещата - ама ако си премълча, утре някой ще изгори за повече.
Така, след като в този форум си виновен до доказване на противното, искам първо да си изчистя името. Ето и детайлите за плащането на тоя НЕКАДЪРНИК:
Hello ****** *******,
Your payment for $5.00 USD to lordofchaos*mail.bg has been sent.
It may take a few moments for this transaction to appear in the Recent Activity list on your Account Overview.
Payment details
Amount: $5.00 USD
Transaction Date: Nov 17, 2009
Transaction ID: 8V0253251E2430325
Subject: You've got money!
View the details of this transaction online
Sincerely,
PayPal
И второ, искам да помоля той да бъде баннат поради следните причини:
1. Цената на услугата се различаваше от това което беше обявено тук на сайта. Сега не ми се търси обявата му, който иска може да провери.
2. Забави се с изпълнението на услугата повече от посочените срокове:
От: dobavi*mail.bg
Относно: Re: За услугата
До: Joro Kolarov
Изпратено на: Сряда, 2009, Ноември 4 20:20:18 EET
Здравей,
Съжалявам, но ще трябва да го отложа, понеже изникнаха достадруги неща. Аз ще ти пиша утре или другиден като е готово и тогава ще си платиш.
Поздрави,
Петър
3. Една седмица се опитвах да го накарам да ми изпрати репорт или някакво друго доказателство че въобще е свършил някаква работа.
Също така искам да ми се извините за проявения непрофесионализъм - да ме баннете без да проверите случая. Доста жалко, и въобще не говори добре за вас, и сериозността на тоя сайт вече ми е доста съмнителна.