Взех радикално решение да не се обяснявам и промених всички постове с това изречение - "Всеки който бави пари не може да има неустойки или лихви ако няма предварителен договор с определена клауза за неизпълнение или закъснение на някоя от страните. "
Също така при горе посочените условия може да не се изплати определена сума не е проблем
Някой да ми каже на какво се основава това - "Rating Summary - Неплатени статии! Дължима сума - 70 лева!"
Сумата която съм платил е 70 лв имам платежно от банката но насреща нямам нито договор нито фактура! (направил съм подарък)
Е тогава какво е "Rating Summary" това ли е документа който получавам ? - Там е лъжлива информацията все пак аз притежавам документа за изпращане на пари и не само за тези 70лв
В крайна сметка на какво се базира черният списък ?????
В никакъв случай не трябва да се засягат финансови сделки които нямат приложени документи към тях защото са НЕЗАКОННИ
АДМИНИТЕ трябва да ги игнорират и да допускат спорове и оплаквания само от сорта на (този ме напсува, обеща ми линк не даде и т.н)
Тук не сме съд, не е нужно итрейдъра да се доказва пред органите. ТИ си НЕКОРЕКТЕН - кажи забави ли се или не? ( като във вица стана то.. ) с плащането?
Може да си платил, но пак си некоректен глупец и български бизмесмен. И тук има нещо наречено морал, тъй че не си позволявай да цитираш законите, не мисля че някой от форума го интересува това.
Ако беше толкова велик бизмесмен колкото се изкарваш да си платил навреме, а не да се криеш като гугутка 2 месеца, после да обесняваш колко си богат във форума и всичко това се случва за 80 лева. Големи бизмесмени сте ей ей ей...
ЧОВЕК много се ядосвам на такива като теб и тигер казвате "крил се ее" това е доста гаден израз и не съм казвал че съм богат просто ти казвам че няма как да осчетоводя парите
Всеки който бави пари и не плаща не може да има неустойки или лихви ако няма предварителен договор с определена клауза за неизпълнение или закъснение на някоя от страните.
Всеки има право да не плаща без основание за плащане - фактура или хонорарна сметка
Кой ти го каза това?
Не е задължително да е в писмена форма, но договор при всички случаи има, и следователно и основание за плащане след като имаш уговорка с някого за определена работа срещу заплащане и работата е извършена. Издай сметка за изплатени суми, ако това е проблемът.