darinageorge
Member
Здравейте, нова съм, но за съжаление вече ме излъгаха и не ми платиха за свършената работа. Как процедирате в такива случай?
Здравейте, нова съм, но за съжаление вече ме излъгаха и не ми платиха за свършената работа. Как процедирате в такива случай?
Спокойно, не е потресаваща сума. Всъщност исках да дам шанс за изява на някого и ако потръгнат нещата, да продължа дългосрочно с него, работейки по мои проекти. Уви, не се получиха нещата@Kaloyan Hristov ако не е тайна, колко плати за този текст?
Кой е потребителя, и ако може повече инфо. Ще си понесе наказанието, така и така сме почнали по веригата. И какво за рейтингите? Хората си търгуват със стари, нови и т.н. В крайна сметка бановете ще позволят нови регистрации, нови банове и така. Кофти тръпка е, но за жалост в държавата на мишките и тарикатите е така. Малко повече наблюдателност и предпазливост е нужна. Мен лично ме завлече човек, който уж бил голямата работа в сферата си, а се оказа и той обикновен тарикат, който да са му хвала парите.
Да, хубаво е самите хора да му дадат тия 10 негативни трейда. За това е сложен. Следващата версия на този адон е идея по-сполучлива, поне това пише автора му. Така, че ще може да се ползва доста по-свободно. Иначе банна е определено временно решение, докато не реши отново. Нали имаме такъв пример с един пич тук с директории и лога. Направо се съсипа. И въпреки всичко хората чат пат му се връзваха и пак форума излиза, че държи мошеници.Не бан, а примерно служебено 10 трейд в червено за доказани измамници, пък да си обикалят форума и да си правят сделките ако има с кой...
Да, хубаво е самите хора да му дадат тия 10 негативни трейда. За това е сложен. Следващата версия на този адон е идея по-сполучлива, поне това пише автора му. Така, че ще може да се ползва доста по-свободно. Иначе банна е определено временно решение, докато не реши отново. Нали имаме такъв пример с един пич тук с директории и лога. Направо се съсипа. И въпреки всичко хората чат пат му се връзваха и пак форума излиза, че държи мошеници.
И к'ва е застраховката, че като дадеш на някой тъпанар негативен трейдър, той няма да си направи втори акаунт тук, от първия да си даде позитивен фийдбек, за да има някакъв и пак да си работи схемите? Ако е бан, той трябва да е по IP, по име и по всичко + кик от форума.За хората не е много добра идея да го дават, защотото може да има и лични нападки чрез трейда и ще стане мазало от фалшиви такива и положителни, и отрицателни. В смисъл една сделка има две страни и ако въобще вие като админи може да вземете отношение то това по-горе е решението. Иначе както казваш при бан, утре пак ще е тук с нов профил.