От: ЧЕРЕН СПИСЪК НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ
Ето и въпросната кореспонденция, от нея махнах само данните от банковата си сметка. Съдете сами:
> >-------- Оригинално писмо -------- >От: Diana Petrova >Относно: 2-ra statia >До: Marineris MM >Изпратено на: Петък, 2009, Септември 11 07:37:58 EEST > >Здравейте, >Изпращам и втората статия. Ще ви помоля само да преведете по сметката ми да речем към 20 лева (това е сума за 4 статии), за да мога да продължа работата. >Ето и сметката ми: >Диана Петрова > >Драснете ми два реда, когато преведете парите. >Поздрави, >Диана Петрова > > >-------- Оригинално писмо -------- > >От: Marineris MM > >Относно: Re: 1-ва статия > >До: Diana Petrova > >Изпратено на: Сряда, 2009, Септември 9 16:53:50 EEST > > > > > Здравей Диана,Получих стстията. хареса ми. Искам само да обсъдим нещо. Изпращам ти цитат опт статията " Живеещите > >близо до делтите на големите реки като Нил, Дунав ще бъдат застрашени от > >повишаващото се ниво на водата. Крайбрежните градове на морета и океани също ще > >бъдат заплашени от наводнения."Искам да не конкретизираме точно така. Вместо живеещете ... да напишем " Според много учени живеещите близо до реките и т.н"Защото това ако го публикуваме така може да носим отговорност. Ние сме сме направили такова проучване и разбираш, че няма как да публикуваме толкова конкретни неща
Иначе е супер. Очаквам продължението ако има такова.Поздрави,Бранимир > >-------- Оригинално писмо -------- >От: Diana Petrova >Относно: 1-ва статия >До: Marineris MM >Изпратено на: Сряда, 2009, Септември 9 16:18:32 EEST > Здравейте, >Изпращам Ви първата статия. >Поздрави, >Диана > > > >-------- Оригинално писмо -------- > >От: Marineris MM > >Относно: Re: Re: Re: statii > >До: Diana Petrova > >Изпратено на: Понеделник, 2009, Септември 7 15:12:25 EEST > > > > > Здравейте г-жо Петрова,Благодаря ви за предложението и изпратените статии. Харесват ни и вашето предложение за сътрудничество е преимливо. Можете да започнете да пишете. Искаме като начало да се ангажираме взаймно с 10 статии. Предполагам, че ще се справите, но искам да обсъдим и нещо друго. Понеже на сайта се виждат предимно заглавията искам да обсъдим точно тях. Каквото и да пишете искаме да знаете, че именно заглавията са много важни. Трябва да привличат внимание и да накарат посетителя на сайт да прочете цялата статия.Иначе за начина на плащане и цената от 5 лв. е окей. на този етп не разполагаме с голям бюджет, но сме съгласни, че с ваши услия и хубавите статии ще ни помогнат да намерим и членове за нашата организация.Кога можете да ни изпратите първите 2-3 статии? Също така дали е възможно да ни изпратите телефон за връзка, име и банкова сметка по която да правим плащането?Поздрави,Бранимир Вълчев >-------- Оригинално писмо -------- >От: Diana Petrova >Относно: Re: Re: statii >До: Marineris MM >Изпратено на: Понеделник, 2009, Септември 7 15:01:01 EEST > Здравейте, г-н Вълчев, >Като начало изпращам няколко статии (на български (docx files) и английски (doc files)), които съм писала, за да придобиете представа от начина ми на писане. По принцип темата ми е интересна, особено методите, които се използват за предпазване и подобряване на околната среда, например фината мъгла, която използват в някои градове в Япония. Ако искате мога да пиша за вредното влияние на човека върху околната среда и тактики, методи за избягването му, бури, наводнения, суши, изчезване на животни и растения, промени в микро и макро системите на природната среда и т.н. >По принцип, както сте прочели в предприемач.ком взимам по 5 лева за статия от около 500 думи на български език, но разбира се няма да откажа и по-висока сума
, ако статиите са важни за вас и изискват по-специално внимание. Парите ми превеждат в ипей или по банков път. Процедирам по следния начин: изпращам определен брой статии, например 2-3, очаквам вашето одобрение, ако одобрите статиите, ми плащате по банков път, ако не - можем да обсъдим какво не ви харесва и да се пренапише. Ако ли пък съвсем не ви хареса, приключваме взаимоотношения. >Нямам нищо против вашите условия за името и имейла ми, както и за това, че се освобождавате от отговорност, разбира се, стига да не изменяте статиите ми до неузнаваемост. Мисля, че евентуално трябва да съгласуваме най-общо вашите промени и допълнения. > >Ако решите да работим заедно, само ще помоля да ми давате крайни срокове за определен брой статии, тъй като напоследък имам доста поръчки (хората се върнаха от море и започнаха да поръчват
) >Но нека си пишем за по-нататъшни подробности, след като прочетете изпратеното и вече имате ясно виждане дали ще ползвате моите услуги. >Ще се радвам, ако решите да работим заедно. >Поздрави, >Диана > > > >-------- Оригинално писмо -------- > >От: Marineris MM > >Относно: Re: statii > >До: Diana Petrova > >Изпратено на: Понеделник, 2009, Септември 7 09:51:08 EEST > > > > > Здравейте Диана,Благодарим за отговора и за тов,а че бихте написали няколко статии за нас. Кажете как предпочитате да рабитм и какви са вашите условия. В момента тече регистрацията на нашата организация. До няколко дни и сайта ще бъде готов. Желаем твоите статии да ги публикуваме на нашия сайт. > Идеята ни е да информираме обществото чрез сайта и други проекти, които ще разработим на по-късен етап за глобалното затопляне. Статии може да са за следните неща: промените в климата, горите, водите, животните и растенията. Също така може да пишеш за опазване на околната среда, парниковите газове, ефектите на човека в/у природата. Темата " гобално заътопляне" е > обширна и може да се говори за много неща и начини за предотратяването му. Сайта ще е тип информационен, но самос опоменатите по-горе теми. Няма да има новини, спор и хороскопи
. Също така като нова организация ние ще имаме и нужда от членове. Целим чрез сайта и стаиите да накараме хората да си променят начина на живот и да се присъединят към нас. Знаем, че ще ни е трудно, но сме решени твърдо да направим много в тази насока. > Аз като управител на тази организация съм сигурен, че всеки нас член ще бъде горд. > Пишати всичките тези неща, за да разбереш смисъла и важността на всяка една стаия. Искам да знаеш, че след като ни предоставиш някой текст аз ще го проверявам и ще е възможна промяна или допълнение към това, което си написала. Очаквам твоя имайл с условията за нашето сътрудничество или с други върпоси относно тематиката в/у която би работила. Също така те умолявам да ми изпратиш някоя твоя статия, за да добия предтсава от начината ти на писане.Диана, благодарим ти за отделеното време. Надяваме се, че можем да работим заедно.Оставам на твое разположение.Поздрави,Бранимир Вълчев > >-------- Оригинално писмо -------- >От: Diana Petrova >Относно: statii >До:
[email protected] >Изпратено на: Неделя, 2009, Септември 6 19:48:03 EEST > Здравейте, >Няма проблем да пиша по тези теми, както и по други. Досега не съм писала статия, която не е авторска - лесно се разбира, ако е така, а и пиша статии за удоволствие, така че копирането изобщо не ме вълнува. Мога да гарантирам, че ще са авторски. >Приемам плащане по банков път. >Ще се радвам да работим заедно. > >Поздрави, >Диана > > Ако пишете статии и смятате, че опазването на оклната среда, промените в климата и глобалното затопляне са ви познати като материя, моля свържете се с нас на имайла: marineris (at) abv.bg . >Като начало ще са ни нужни около 25 статии с до 600 думи. >Има и други неща за писане, но тях ще ви ги кажа на по-късен етап. Искам да знаете, че тези статии трябва да са авторски. Не приемаме нищо копиране или преправяно от интернет. Всяка статия ще съдържа вашето име и имайл за връзка и ние ясно ще заявим в сайта, че не носим отговорност за статиите, които са написани и публикувани от вас. >Плащаме само по банков път. > > > > > > > > > > > > >
>