Всичко добре , ама как да го добавя в, черният списък ? Дамо скайпа ли да напиша ?
Ама че нагъл тип е ivan0012i.
Абе никът във форума е достатъчен, какъв ти скайп?
Никъде не виждам да е посочен ника във форума на въпросният потребител ! ;]
Днес ми писа накакъв ivan01. Да не е този?Никой не е казал акауна от предприемач на тоя ivan0012i, така че ще го добавя само със скайп акаунта.
Днес ми писа накакъв ivan01. Да не е този?
jkolarov - направих му събмит по всички български директории и социални мрежи в Петък, естествено не плати. Пратих му два мейла и ЛС във форума, но без отговор. Хич не съм и за 6-те долара, даже ми е неудобно, че повдигам нещата - ама ако си премълча, утре някой ще изгори за повече.
Пука му.
Няма. Бан по IP не върши работа, заради прокси сървърите.Мда, наистина имаш право.
Няма ли начин, за някакво по-сурово отмъщение/наказание.
Примерно бан по IP или нещо такова ? :\
Че какъв е проблема да се банват прокси сървърите?Няма. Бан по IP не върши работа, заради прокси сървърите.
Предполагам факта, че са много.Че какъв е проблема да се банват прокси сървърите?
Като те гледам колко адекватно и добре написано мнение пускаш определено смятам, че застрелването е по-подходящо за теб.EI DESISLAV4O SAMO EDNO 6TE TI KAJA MN SI ZABLODEN AMA MNOGO BACE ODI SEZASTRELIQI
Само по стила на изразяване мога да позная мошеника. Този е.EI DESISLAV4O SAMO EDNO 6TE TI KAJA MN SI ZABLODEN AMA MNOGO BACE ODI SEZASTRELIQI