От: ЧЕРЕН СПИСЪК НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ
Здравейте колеги! Тъй като нямах нет няколко дни сега виждам обсъждането по повод оплакването ми. Първо искам да кажа за пореден път, ЧЕ AKVARIUS НЕ Е ПОДДЪРЖАЛ ВРЪЗКА С МЕН, което най-дразни, това си е чисто криене. Аз поне не знам друга дума за това. Относно това, което написа ThinkFast ще кажа само едно НЯМА КАК ДА СИ ПРИЗНАЯ, ЧЕ МИ Е ПЛАТЕНО ПО ЕДНА ПРОСТА ПРИЧИНА, А ИМЕННО НЕ СА МИ ПРЕВЕДЕНИ ПАРИ ОЩЕ!!! Ако ми бяха преведени щях да напиша моментално в темата!
А относно това, че изтрих статиите ще кажа, че те му красиха сайта над 2 месеца! Какво за това време не се плаща така ли?!?! Междодругото мъчех се да се свържа как ли не с akvarius! Но единствено по телефона успях. Ако поне ми беше писал, а не да е нужно да му пиша сума ти пъти на е-мейла, на скайп и т.н. и то само, за да попитам какво става! И akvarius не е корекнтно да кажеш да ме питат за парите, като знаеш, че не си ги превел още! И за доказателство на всичко, което съм написала в тази тема ще добавя и някои от е-мейлите, които съм му писала аз!
1. "Здравей! Как си? Извинявай за безпокойството, но ще може ли да ми кажеш дали ще работим още заедно? Ще има ли още статии за copy/paste? А и малко ми е неудобно, но какво стана с паричките от края на месец май? Писах ти на скайп, но се сетих, че сигурно си проверяваш е-мейл по-често. Извинявай още веднъж за безпокойството. Ще се радвам, ако ми пишеш. Желая ти лек ден."
2."Здравей! Извинявай пак за притеснението, но сигурно си забравил за паричките ми, тъй като ми беше обещал да ги преведеш понеделник или вторник,а не получих превод. Моля те, ако имаш възможност поне ми пиши какво става, тъй като разчитах на тези парички и ми спряха нета. Ако знаех поне щях да взема назаем. Имам флашка с лимит на потребление 250 мб и вече ги изчерпах. Извинявай много пак за притеснението, много ми е неудобно, че те тревожа пак на е-мейла. Желая ти лека вечер."