Потребителя chris-123 - на 4 юли му платихме 100лв. за 5000 фейсбук фена и разтяга локуми, работата не е свършена!!! Измамник- Светослав Венциславов Динов, тел. 0882694444 - лично той даде тези данни.
Виждаш ли "milsem-чо" казах ти че не всеки ще има моето търпениеДобавям milsem към списъка. Парите за поръчката бяха изпратени на 13 септември - не е изпълнена до днес. Срокът уж беше 15 дни. Постоянно има някви оправдания. За мен повече от 1 месец да не си свършиш поръчката = измамник.
И мен не ми е за парите повече ме интересува какви мерки ще бъдат предприети.Виждаш ли "milsem-чо" казах ти че не всеки ще има моето търпение
Иначе потребителят е познат на всички с оправданията си, и загубеното време. Мен ми го губи на два пъти... то не бяха псувни и заплахи и кво ли не.... не ми е за парите - мразя да ми губят времето не могат да си го платят
Беше. Няколко пъти вече. Май ще е за окончателно....Тоя трябваше да бъде баннат отдавна с неговия непрестанен спам...
А когато имаше репи този беше с 4 червени черти ...Беше. Няколко пъти вече. Май ще е за окончателно....
То и сега не е вързал с 5 негативни итрейда.А когато имаше репи този беше с 4 червени черти ...
защо постовете с доказателствата (чатове и т.н.) бяха изтрити от неговата тема?То и сега не е вързал с 5 негативни итрейда.
? Това кога....оо, повярвай ми, нямам намерение на 5 пъти банван потребител да заличавам следи от някакви такива прегрешения. Имаш ли идея кое какво точно?защо постовете с доказателствата (чатове и т.н.) бяха изтрити от неговата тема?
? Това кога....оо, повярвай ми, нямам намерение на 5 пъти банван потребител да заличавам следи от някакви такива прегрешения. Имаш ли идея кое какво точно?