Добавям колегата
Marlin. Некоректен псевдопредприемач. Случката: поиска да му напишем статия за риболов от около 200 думи, представяща няколко марки влакна за неговия сайт
Имаше забавяне от наша страна поради непридвидима ситуация от 1 ден, за което аз му редактирах цената и му дадох доста под пазарната от гледна точка спецификата на текста. След като му изпратих статията 2 дни не получих нищо от него (изпратих му я в Събота). Попитах го какво става. Беше ми отговорено, че статията е с грешки, цитирам: "Прегледах я. Изключително непрофесионално написана, дори не говоря за материята и темата. По- сух първи абзац трудно бих написал. ...
Относно темата, личи си абсолютно непознаване на материята и писане на откровени глупости. Предполагам и google translate е помогнал." При което аз реагирах мигновено, че бих искал да посочи цитати от статията в подкрепа на думите си и че при доказване на неговото твърдение, ние сме готови да си редактираме статията спрямо неговите изисквания. Беше ми отговорено, цитирам: "Искате аз да Ви покажа грешките. Та аз дадох тема, по която да се водите, трябваше да я направите по- атрактивна. Сравнете ги, опитайте сам да намерите грешките!" Е, опитахме сами и намерихме грешно 1 "н", което е грешка от невнимание. Вместо "флуорокарбоНи", бяхме написали "флуорокарбоТи". До днес самата статия не ни е платена, макар че в началото се разбрахме, че ще напишем статия за въпросния, той ще я прегледа, ако не я хареса, ще я редактираме, ще ни я плати и няма да пишем повече, а ако му хареса, ще продължим да пишем за него. Уговорката от негова страна не е спазена. По-долу ще намерите и статията, която сме написали. Целта е да не може да я използва другаде.
Внимавайте, колеги!
"
Японски висококачествени влакна YGК за истински ценители
Риболовът не е просто хоби, той е страст, спорт, дори призвание. За да се наслади максимално на времето, прекарано в риболов, то един истински рибар използва висококачествена екипировка. Японските влакна YGK са с доказано качество и издръжливост и с тях ловенето на риба е още по-голямо удоволствие. При нас може да намерите разнообразни видове плетени влакна като дължина, размер на плетката и материал на изработка.
Към богатото ни портфолио от плетени влакна, направени от флуорокарботи и монофили, добавихме още три модела, които ще ви допаднат заради своята прецизна плетка и устойчивост.
●
YGK Real Sports G-soul x4 Upgrade PE - страхотно решение за изработка на лека примамка и за почитателите на UL риболова. С фина, но надеждна структура, заради 4 нишковите влакна, които са вплетени в едно. Имате възможност да избирате между четири вида размери: 0.2; 0.25; 0.3; 0.4.
●
YGK REAL SPORT G-SOUL WX8 - името на това влакно говори само за неговото качество и характеристики. Много предпочитано плетено влакно заради своята мекота, здравина, стабилна оплетка. Подходящo е за употреба при дълги разстояния и сладководни риби.
●
YGK PE LINE VERAGASS FUNE X8 - това плетено влакно включва 12 шнули с по 100 метра всяка, като на всеки 10 метра цветът на влакното е различно за по-добра видимост. Дебелината на плетката варира от 0.6 до 6.
Пригответе се за риболовния сезон с влакна YGK за нови приключения. Наслука!"