Какъв е изводът? - Пускайте повече безинтересни статии тук, за да ги направим актуални с тълкуванията си!Мен статията в блога не ме жегна, но коментарите по темата са далеч по-интерсни
Какъв е изводът? - Пускайте повече безинтересни статии тук, за да ги направим актуални с тълкуванията си!
И нека феновете на Ердоган и Давутоглу, като дават червени репутации, поне да правят опит да защитават някаква теза
Мимзим ти уби всичко детско в менМен статията в блога не ме жегна, но коментарите по темата са далеч по-интерсни
Не ми се ще, имам приятели с имена Осман и т.н, но това не им пречи да са чудесни хора и верни приятели. Недей само да лееш хейт сега по мен, не си ме разбрала правилно.ще ти се, ама не е
Не визирам теб, твоя почерк в червените репи го познавам Докажи го, пък да видим дали ще можеш. Но първо ми обясни, защо трябва да ни мразят "македонците" Поправка - световният ред няма флаг, той е наднационаленАко визираш мен... аз не раздавам анонимно репутации и не съм фен на никого, мразя световния ред под какъвто и флаг да бъде. Търси виновника другаде. Мога да ти докажа ако искаш, но няма да ти хареса
Какво от това? Ами проблемите тепърва предстоят и германците започват да се усещат Проблемът е, че турците не искат да станат германци и живеят там без да се интегрират с поколения, изграждат собствени затворени общества вътре в германското общество и въобще позната работа. На всичкото отгоре се размножават и след още 20-30 години биологичната бомба ще гръмне. Да поясня - германците, наравно с нас, са една от най-застаряващите нации в света. А относно това дали проблемът сме ние, ние сме, но не забравяй какво ни кара да бъдем такива. Там търси проблема.И не мога да разбера какво ще се завайкали. В Германия турците като процент са колкото тези в България, но какво от това?
Турците не са ни проблема, проблема сме ние самите!
Общо взето такава ще е и съдбата на България, освен ако не се промени нещо.„... Ако обаче масовата имиграция на чужди на образованието и културата групи от Африка, от Близкия и Среден Изток продължи, проблемите ще се задълбочат. Мнозина не желаят да чуят това. Продължим ли в този дух, всяко ново поколение германци ще бъде с една трета на брой по-малко от предходното и при това образованите слоеве ще се свиват все по-ускорено. Липсата ще попълваме с анадолски селяни, с палестински бежанци и с бежанци от зоната Сахел.
Германия няма да загине с внезапен гръм и трясък. Тя ще си угасне тихо и мирно заедно с германците и с демографски обусловеното изчерпване на нейния интелектуален потенциал. Германското в Германия се разрежда и изтънява все повече и повече, интелектуалният потенциал се губи още по-бързо. Кой ще познава след 100 години „Нощната песен на скитника” на Гьоте? Ученикът на Корана от съседната джамия едва ли...
Но дори и да няма повече германци, Северогерманската низина няма да остане безлюдна. В Централна Европа винаги ще живеят хора. Климатът е приятен, централното местоположение дава предимства, а наследената инфраструктура е добра. Само германските острови на територията, която носи названието Германия, ще стават все по-малки и малки, ако не се промени нещо фундаментално. Няма да е нужно кой знае колко време - нашите внуци и правнуци ще го преживеят. Германският елемент може да изчезне от Централна Европа, както е изчезнал гръцкият от Мала Азия. Само дето ще е по-бързо и вероятно ще е без кръвопролитие. Нас, германците няма да е нужно да ни прогонват, ние се сбогуваме тихичко от историята, според закономерностите на таблицата на смъртността на Федералната статистическа служба...”
Мимзим ти уби всичко детско в мен
мимзим ? турско ли е?
брутален, както винагидупарка ти се е допорила май а
:twisted::twisted::twisted:8)8):clap::lol::lol::lol::evil::
.
Някой просто трябва да земе решение на високо ниво та да карантинират района, та после да пуснат някоя зараза тип 'биологично оръжие' - да измрат двукраките боклуци, ама да остане природата... Друга оправия не виждам.
Българите = Измет.
Циганите = Миризлива сган.
Турците = Паплач.
Едните мързеливи, другите миризливи, третите - грозни.
брутален, както винаги
Баце, смея да твърдя, че грешиш. Можем да се променим към по-добро, нека бъдем оптимистиБългарите = Измет.