п.с Така и така вече 2ри месец не ми плащат хонора, че списувам тук!:-o
Ти си толкова зле, че ако отидеш в Канада само за оператор на метла могат да те вземат. Това също не е сигурно, защото няма да разбираш какво ти се говори. Ще гледат на теб, както ние гледаме на нашите роми.
заминавам за НатЪм
а забравих новия слоган на месецо!
С ГЕРБ ще биеме всичко подред!
Кой където ще да ходи, никой не може да го спре, а няма и смисъл да го спираш...
Една приятелка замина. Вече пета година сменя памперси на стари хора в старчески дом. Е, мерси, аз не ща. Ще тука съм си сто пъти по-добре.
Много еднообразно и монотонно ве баце .Обадих се на едно аверче да ме информира за имотите .Веднага направихме теле-видео-iphone мост
[video=youtube_share;mDd_kY71qbk]http://youtu.be/mDd_kY71qbk[/video]
за цените не питам ,нал ша съм с куфари дет не се усещат килата,като таквиз
Виж файлът 4940
Много еднообразно и монотонно ве баце .
Ами френски знайш ли?
Щот във Френска Канада се влиза и остава много по-лесно отколкот в Ингилизка....
ПС: Кат улезиш у френската околия, няма проблем да се пренесеш у англоезичната част. Въпроса е че без френски език нема те пуснат у Монреал.
Четох някъде, че икономиката на Канада се крепи на емигрантите, които влизат в страната с определена сума пари, но после нямат добра работа и нямат шанс да си намерят, което ги обрича на безкрайна робия в държавата на "мечтите". Отгоре на всичко никога не успяват да съберат достатъчно пари за да си заминат, а в самата Канада ги обвързват с разни договори за наеми и работа и други неща там, които не им позволяват да излязат извън границите. Ако искаш да станеш роб, иди в Канада.