Чао Scorpi : ) Ще те чакаме с нов ник : )
Бате, сори. Но не можем перснонално на всеки да се угоди тук. Или се свиква и се намира начин да се чувстваш добре тук или не става. Не знам какво да ти кажа друго, освен с некачествен материал се напълни и с много качествен. Не може от да кажем 1000 души всички да са ОК. Не върви някакси. За това помисли си пак, знаеш, че никой не е останал тук и да е бил мразен от всички. Ееее, имахме един Апостол, но и той не издържа много. Замисли се, че навсякъде има хора, които опредлено няма да те харесат. Може да са нищожен %, но си ги има. Както и го казах на бившата ми някога, ако те харесват всички, значи имаме проблем.Много некачествен материал се появи последно време, иначе хубав форум си беше.
Така като гледам темите, 1 хубава дискусия не може да стане и не е имало такава от месеци.
Ти също си част от некачествения метериал, да не забравяме. : ))Много некачествен материал се появи последно време, иначе хубав форум си беше.
Така като гледам темите, 1 хубава дискусия не може да стане и не е имало такава от месеци.
Много некачествен материал се появи последно време, иначе хубав форум си беше.
Как си научил като всичкото веб мастори крият номерата си или все се заяждат?защото не знаех почти нищо и ми беше интересно да науча колкото се може повече
сакам да ми изтрият акаунта!