От: Чао на всички!
Имам чувството че съм в детската градина! Малкия с(п)ами пак недоволен нещо че баткото му изял саламчето от сандвича...
Научете се да разсъждавате като предприемачи, а не като тийн олигофренчета. И на мене много неща не са ми на кеф, ама и да седна да се оплаквам че тоз и оня ме обидил нищо няма да постигна. За мене сами се е доказал като малко дете, а аз такива хора не уважавам. Човек гради репутация чрез действия и отношение! С детски оплаквания доказва точно обратното - колко е слаб психически. Виж темата за ICN. Що те не се разреваха и не казаха "Повече няма да дружим с вас щото много ни обиждате"?
Ще ви дам подсказка - "Щото знаят как се прави бизнес и държат на взаимоотношенията с партньорите си и евентуалните такива!".
Един съвет от мен: Когато се гради бизнес, човек трябва да се възприеме като бизнес партньор който няма личен живот. Това не значи че трябва да се пренебрегва личния живот. Това означава, че място за емоции и лични отношения НЯМА! Един бизнес партньор и/или евентуален такъв ще очаква сериозност и отговорност, както и адекватни реакции при критика, а не отговори от сорта на разглезен тийн.
Все ми е тая за сами, той си има правото да се излага, има правото да остане във форума, има правото и да се разкара. Целта на тази тема е да покаже публично че е сърдит и демонстративно да се разкара. Еми пич, кво ни губиш времето? Ти какво, чакаш постоянното одобрение на хората ли? Да търчат след тебе и да разправят "Ех колко е велик с(п)ами, виж го на мама красавеца". Излизай от пубертета и се поосъзнай малко! Всеки иска да изпъкне, ама не това е начина. Верно ти изпъкна, ама що ли не по начина по който си представяше.....