По-смешна дузпа скоро не съм виждал...
В първия пост съм нанесъл корекции в банките спрямо залозите днес.Няма да си кривя душата - голът беше красота.
Кой спечели от заложилите?
Това е чиста дузпа.По-смешна дузпа скоро не съм виждал...
Това си беше чист ОскарТова е чиста дузпа.
Това може и да го препиша в реални залозиДата:11.06
Банка:900
Залог/коефицент:
Колонка :
Албания - Швейцария - над 4,5 картона
Англия - Русия - над 2.5 гола
коеф. 4,57 (бет365)
залог 100
В първия пост съм нанесъл корекции в банките спрямо залозите днес.
Колегите които не са заложили губят по 100лв. служебно.
П.П: Много красота
Коефицентите се дават от букмейкъритеКак изчислявате тия коефициенти, бе хора? Изобщо не съм наясно със системата. Трябваше да се сприятеля с природно кухия.
Да, добавих го по-късно. Логиката е че някой може да пасува 30 дни и накрая да спечели ако всички други не ни покрива.Това ново правило , го нямаше в началото ......
Как изчислявате тия коефициенти, бе хора? Изобщо не съм наясно със системата. Трябваше да се сприятеля с природно кухия.
В сайтовете за залагания ги дават. Примерно коефициента за Франция за победа е 1.36 , а за равен 3. Ако заложиш 100 лева за Франция по 1.36 печелиш 136. Ако заложиш за равен (и мача е равен) 100 лева по 3 =300 лева.
За компенсация, утре ще се регна в бет365 през твоя линкТова ново правило , го нямаше в началото ......
Сега виждам темата, иначе ако не е късно, с удоволствиеТова си беше чист Оскар
Няма ли да се включиш?
За компенсация, утре ще се регна в бет365 през твоя линк
Ако искаш пиши ми утре на ЛС малко инфо: имах акаунт, трябва ли да регистрирам същия, със същото потребителско име и парола и данни или може нов?
Готово. Започваш с 900 банка, за да имаме равен старт всички.:beer:Сега виждам темата, иначе ако не е късно, с удоволствие