11 корнера излязоха в 30 минутаБАНКА: 1287 лв.
Швейцария - Франция
Пазар: Над 10.5 корнера
Коеф.: 1.95
Залог : 50 лв.
АКТУАЛНИ БАНКИ КЪМ 20.06:Проверете за грешки моля.
Защо пък аз? Появиха се съмнения, относно уместността на участието ми в играта, така че не знам дали е редно?
В резюме: мисля, че промените, които обсъждахме да се въведат след предварителните групи са следните:
1. Отпада лимитът от сто лева за ден;
2. Всеки участник има право на максимум 3 залога на ден;
Грешките бяха по стадионите на Франция вчера. Не предвидихме нещо много важно, когато залагахме - тънките сметчици, които отборите си правеха. Имаше го момента: ''Имам х точки, що да се хабя да играя?''.
Сега се сетих, че няма абсолютно никакъв смисъл от тези правила, при положение, че срещите намаляват. Интересно ми е като свършат групите как ще залагате до 3 залога на ден, когато ще има максимум 1-2 срещи?
Сега се сетих, че няма абсолютно никакъв смисъл от тези правила, при положение, че срещите намаляват. Интересно ми е като свършат групите как ще залагате до 3 залога на ден, когато ще има максимум 1-2 срещи?
4 от трите ми залога
Грешките са си изцяло вашите, не помниш ли какво бях написал за румънците като анализ? Че са едни от най-слабите на първенството, за да не кажа, че са и най-слабият отбор. Албанците са много по-силни от румънците. Да ме беше послушала, щеше да спечелиш.
Мен не ме гледай какво залагам, казал съм, че вече ще залагам на точен резултат, без анализ, без нищо, обикновено за домакините, просто за да има залог.
На един мач може да се играят много залози. Картони, корнери, голове и т.н.
Преди няколко дни имах известни видения за Франция - Албания...
Най-тъпото нещо е да се играе 1х2 - пример сегашното ЕП. Най-терикатското е Азиастки хендикап на различни пазари с задължителна застраховка като +0.5 за единия отбор примерно.Знам, че на един мач може да се играят много залози, но това е идиотщина за мен, всъщност е много хитроумен начин, измислен от брокерите да вземат парите на хазартните играчи. Аз признавам само един залог: краен изход от срещата.
С интересни видения тип "Баба Ванга" не се печели, за това се искат знания, умения, анализи.