Челиндж ЕВРО 2016

От: Челиндж ЕВРО 2016

На нулата съм вече, слагам 100 лв. на Уелс - Португалия 1-ви гол: Няма гол (4 коеф.) и ако евентуално спечеля ги дарявам на Бърн-а, вярвайки, че той ще ги употреби по преднязначение, а и нямам намерение да играя до края на еврото - мнпго куцо ми идва. :D
Бърн ще сложи точен 6 на 3 за Германия утре:)

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Ха, Бърни най-после ще запише актив в банката, благодарение на гелосаното недоразумение. :D

Бърни, и това ако не е Пирова победа...:D

И довечера приказката за домакините на турнира приключи ... Германия продължава. 2 прогнози ми се въртят: Гол на Мюлер, когато и да е през мача, 'щото пича още не се е разписал на това Европейско, победа за Германия. Както е известно от играта си до сега немците не демонстрират най-доброто, на което са способни, а те са способни да огорчават домакините на европейските и световните турнири. :) И макар, че букмейкърите дават лек превес за Франция, може би с оглед на реферите, аз смятам, че петлите са до тук.

И довечера приказката за домакините на турнира приключи ... Германия продължава. 2 прогнози ми се въртят: Гол на Мюлер, когато и да е през мача, 'щото пича още не се е разписал на това Европейско, победа за Германия. Както е известно от играта си до сега немците не демонстрират най-доброто, на което са способни, а те са способни да огорчават домакините на европейските и световните турнири. :) И макар, че букмейкърите дават лек превес за Франция, може би с оглед на реферите, аз смятам, че петлите са до тук.

Чул те господ! :roll: Виждам финал Португалия - Германия с победа на швабите.

ООООООоооООООоОООО, да. Само Роналдо да не вдигне титлата. Всеки друг, само не тоя зализан лигльо с огромна бъдеща кариера на актьор.

Немците са без Хумелс, Кедира и Гомез. Гьотце няма да е успешна фалшива 9ка.
За Франция пък Рами се връща в игра + още повече ще са надъхани пред собствена публика да бият осакатения немски състав.

Германия - Франция , точен резултат 2-4 , коеф 120 , залог 1000 лева

Браво Бърни, дано изгубиш тия 1000лв. :D

Money, има резон в думите ти, но да не забравяме, че немеца рита най-силно, когато е смъртно ранен. Може да липсват играчи, но се видя на дузпите срещу Италия, че звездите им са най-слаби като психика.
Колкото до франсетата - те са си меки китки като манталитет по рождение, така че битката ще е повече психологическа довечера, отколкото физическа.

Франсетата съдиите на 2 пъти ги добутаха до тук. Полуфиналите са си едно добро постижение, с което няма да се срамуват. Немеца и да пада, и да бие, рита здраво. Германия - Франция точен резултат 3:1 му давам и то само защото съм ларж с франсетата. :D

Не знам каква Франция се спряга тука, французите отдавна нямат собствен футболен отбор.

Африка играе вместо тях.

Не знам каква Франция се спряга тука, французите отдавна нямат собствен футболен отбор.

Африка играе вместо тях.

Щото за немците не играят турци, поляци и африканци, нали ? :lol:

И за да не съм голословен:

Марио Гомез - баща испанец
Лерой Сане - баща сенегалец
ЕМре Кан - турски произход
Месут Озил - турски произход
Сами Кедира - баща Тунизиец
Джонатан Тах - майка от Кот Д'ивоар
Жером БОатенг - майка от Гана
Шкодран Мустафи - АЛбания
Лукас Подолски - Полша

:)

Това е формулата за успех, явно. Ние тук само на един Марселиньо се надяваме и на черничкия бивш играч на цесекато, забравих му вече името. :D

Да, има доста падания за Оскар:)

К'во говориш?! Някой от противниковия отбор го тупне по рамото за поздрав и тоя прави троен толуп в комбинация с двоен аксел, ляга и почва да се държи с едната ръка за главата, а с другата за крака. Празно няма.

К'во говориш?! Някой от противниковия отбор го тупне по рамото за поздрав и тоя прави троен толуп в комбинация с двоен аксел, ляга и почва да се държи с едната ръка за главата, а с другата за крака. Празно няма.
https://www.facebook.com/OfficialDiluvio/videos/vb.76712090058/10152851005105059/?type=2&theater

Дата : 07.07.
Банка : 1952лв
Залог : Единични залози.
1. Германия - Франция - Германия да победи (коеф. 3.10) с 500лв
2. Германия - Франция - Мача да завърши наравно (коеф 3.00) с 500лв

Горе