Може да се каже.Това са бая машинки - ремонт ли ще правиш ?
то хубава марка, ама за ремонт къде?
Не си ли фен на DeWalt? И аз трябва да попълня инвентара и се двуомя между dewalt и bosch pro
Dewalt имат супер играчки, просто милуокито ми се струва, че имат една идея по мощни батерии, а и по рядко се срещат в България, Бош не ми харесват.Не си ли фен на DeWalt? И аз трябва да попълня инвентара и се двуомя между dewalt и bosch pro
Всъщност си прав, ако висиш на 25 метра ням да ти се слиза през един час за смяна на батерията.Dewalt имат супер играчки, просто милуокито ми се струва, че имат една идея по мощни батерии, а и по рядко се срещат в България, Бош не ми харесват.
Страхотен избор на марка, за мен са една идея над всички останали, ама и с цените са пак така. На тая картинка виждам нов автомобил от ниския клас, дори и на черен петък.
Едно време преди 3 години имах един, - последен писък на модата когато беше купуван - 4-5 години по-рано. Не беше никак лош, ама изгоря бързичко, ремонта му щеше да струва колкото чисто нов от същия клас, като него, та го изхвърлих и взех последно поколение към текущия момент, само че Сони. Причината беше, че нямаше Тошиба с Андроид. За смарт ТВ гледай да е с Андроид. Като купувах моя бяха Сони, Филипс и Хитачи. Другите марки бяха със собствени системи, които са бози, не стават за нищо, ще трябва да си купуваш после от онези кутийки допълнителните с андроид за телевизор и да вътиш 1000 дистанционни, особено ако имаш и от интерактивните телевизии, които предлагат операторите - гадна работа, все ще търсиш това дистанционно, което не ти е в полезрението. Ако си iPhone-джия, всички интеграции си работят с андроида, да не те плаши тази разлика, само решение за споделяне на екрана 1:1 не съм виждал, ако искаш ама покажеш снимки примерно, ама не съм и търсил скоро, може да се е появило. Има алтернативи де.Аз си търся смарт тв 49 50 инча...спрях се на една Тошиба,че е на добра цена. Някакво мнение да имате за тия Тошиби?
Аз мислех да си взема нещо на Razer, но се отказах иначе от видяното най-резонни ми се сториха цените в Ozone.bgАко някой е видял някоя готина механична клавиатурка на прИмоция, да драска. Това ми е таргета тая година. Изкушавам се и за четвърти монитор, ама модела на останалите 3 не го виждам на промоция, та може и да е по-натам.
Аз си взех на Bosch зелената серия, DeWalt също са много добри водят ги професионални (мисля), но като пробвах Makita на живо доста добре, мога да кажа както и ценатаНе си ли фен на DeWalt? И аз трябва да попълня инвентара и се двуомя между dewalt и bosch pro