Когато някой започне да използва моите аргументи в защита на собствената си теза или по-зле - започне да ръси откровени идиотщини, ей така за спора, думите са безсилни и идва ред на картинките. Картинките, също така влизат в ход, когато осъзнаеш, че опонентът е неспособен да схване смисъла, съдържащ се в думите... Изобщо Норт, вероятността да умреш бавно и мъчително от рак е над 70%. Допускам, че тази информация е стоплила сърцето ти следновогодишно и най-после си доволен, въпреки че не ти я поднасям като пожелание.Когато ти свършат думите, започват картинките
Когато някой започне да използва моите аргументи в защита на собствената си теза или по-зле - започне да ръси откровени идиотщини, ей така за спора, думите са безсилни и идва ред на картинките. Картинките, също така влизат в ход, когато осъзнаеш, че опонентът е неспособен да схване смисъла, съдържащ се в думите... Изобщо Норт, вероятността да умреш бавно и мъчително от рак е над 70%. Допускам, че тази информация е стоплила сърцето ти следновогодишно и най-после си доволен, въпреки че не ти я поднасям като пожелание.
Бъди жив и здрав, Норт, макар че вероятността това пожелание да се сбъдне е 50%, а пък фактът, че съм интернет анонимник го лишава от стойност.Може да пожелаваш каквото искаш защото е безсмислено - още по-малко когато е от анонимници и то в интернет.
Пожеланието има стойност когато човекът който го прави е ценен за теб - т.е. това че точно този човек ти желае *еди какво си* ценното. А не самото нещо което ти пожелава и което разбира се няма да с случи или няма да не се случи заради това, че ти го е пожелал(то не зависи от него).
Твоите пожелания за мен нямат никаква стойност... не знам защо се правиш, че не го разбираш.
Това е тема за пожелания, не за философски размисли и страсти
Ооо, извинявам се! Явно съм объркла форума.. Отивам да драскам във фейсБОКЛУК. Още един път извинявайте за безпокойствието!
Нещо не ти се отдава да мислишНорт ти верно се обърка почна да пишеш в женски род, опс явно А-то е скочило пред Л-то
Да във фейса е по-подходящо ще имаш повече опоненти
Казах ти, а и ти сам се усети - Пробай във фейса, там се връзват по-лесноНещо не ти се отдава да мислиш
Не съм по пожеланията тип "световен мир", иначе бих отишъл във фейсбоклукКазах ти, а и ти сам се усети - Пробай във фейса, там се връзват по-лесно