inviSible каза:Честито за 100-ната тема в тази директория дано да има още 1000 теми и не само тук в "Webmaster's Off Topic" ами и в другите 8) пожелавам на Предприемач теам още много потребители и всичко най най :wink:
ilianskim каза:Той само Диди може да направи 1000 без да се замисля .Аз се чудя как не си е спамнал собствения форум , така ще изглежда ,че е посещаван
Е ти ше кажеш, че чатиш от 14 години майна...Tsanko каза:Хехехе ми за какво ви е... Помня едно време когато всичките юзъри бяха около 200-300 и аз даже една година ако не и повече незнаех как да си регна ника... :lol:
Tsanko каза:Май май някъде там беше
-NS- [Tsanko] Username registered for 6 years, 241 days, 12:41:35
Бяха велики години едно време
...които в последствие се оказват дебели зидаро-мазачи!Blinky каза:само бъбрене и свалки с невръсни момета.
DeyanMarkovski каза:...които в последствие се оказват дебели зидаро-мазачи!Blinky каза:само бъбрене и свалки с невръсни момета.
ХЪХЪХЪХЪХЪ
Я стига : ] наистина ли си мислиш че си си чатил с момичета, аз само като си помисля как съм се представял за момиче и как съм се забавлявал в чата омирам от смях!
Blinky каза:Tsanko каза:Май май някъде там беше
-NS- [Tsanko] Username registered for 6 years, 241 days, 12:41:35
Бяха велики години едно време
Да всички бяхме играчи.
И аз много се забавлявах по тези румове, влизаш в някой чат и там твой хора, само бъбрене и свалки с невръсни момета.