radev Well-Known Member 20 Октомври 2008 #1 Честит ми нов аватар. Ся ше избия сички агенти, мама им! А тва долу ми е обложката за новия албум. Поздрав за чернилките :twisted: (бтв тва е само лигавщина, някой да не се засегне пак нещо. обещавам и че повече няма да си атачвам малкия Радев на снимка) :wink:
Честит ми нов аватар. Ся ше избия сички агенти, мама им! А тва долу ми е обложката за новия албум. Поздрав за чернилките :twisted: (бтв тва е само лигавщина, някой да не се засегне пак нещо. обещавам и че повече няма да си атачвам малкия Радев на снимка) :wink:
vetzkov Well-Known Member 20 Октомври 2008 #2 От: Честит ми нов аватар gangsta google production представя do 4 love на радев aka lil r aka pi6komana aka za4erknatiq mozak aka ve4nata kontra aka savesta na foruma aka lil google
От: Честит ми нов аватар gangsta google production представя do 4 love на радев aka lil r aka pi6komana aka za4erknatiq mozak aka ve4nata kontra aka savesta na foruma aka lil google
A adi Well-Known Member 20 Октомври 2008 #3 От: Честит ми нов аватар не мога да повярвам може пак да те включа във Friends листата
radev Well-Known Member 20 Октомври 2008 #5 От: Честит ми нов аватар хахахаха вецков ти ше си ми агента да ме презентираш, ненормално яко представяне Готовски, мерси! Аделина, за кво да ме листваш в приятели като понякое време пак ще ме изтриеш. Иначе за кое не може да повярваш?
От: Честит ми нов аватар хахахаха вецков ти ше си ми агента да ме презентираш, ненормално яко представяне Готовски, мерси! Аделина, за кво да ме листваш в приятели като понякое време пак ще ме изтриеш. Иначе за кое не може да повярваш?
S Sammy Well-Known Member 20 Октомври 2008 #7 От: Честит ми нов аватар Неее искам стария аватар :d Не че тоя не е готин ама все пак оня по ме кефеше
От: Честит ми нов аватар Неее искам стария аватар :d Не че тоя не е готин ама все пак оня по ме кефеше
A adi Well-Known Member 20 Октомври 2008 #9 От: Честит ми нов аватар radev каза: Аделина, за кво да ме листваш в приятели като понякое време пак ще ме изтриеш. Увеличете... както искаш от теб зависи дали ще те изтривам
От: Честит ми нов аватар radev каза: Аделина, за кво да ме листваш в приятели като понякое време пак ще ме изтриеш. Увеличете... както искаш от теб зависи дали ще те изтривам
radev Well-Known Member 20 Октомври 2008 #14 От: Честит ми нов аватар Купете го, а аз ше ви го изпея кат се съберем и се напием. Айде върнах си аватара, няма да ви развалям кефа
От: Честит ми нов аватар Купете го, а аз ше ви го изпея кат се съберем и се напием. Айде върнах си аватара, няма да ви развалям кефа
radev Well-Known Member 20 Октомври 2008 #15 От: От: Честит ми нов аватар adelina каза: както искаш от теб зависи дали ще те изтривам Увеличете... Ади, дарлинг, в живота ти всичко зависи от теб и единствено от теб
От: От: Честит ми нов аватар adelina каза: както искаш от теб зависи дали ще те изтривам Увеличете... Ади, дарлинг, в живота ти всичко зависи от теб и единствено от теб
AxCx New Member 20 Октомври 2008 #16 От: Честит ми нов аватар Бекковъра е много идеен, последните 100 долара на Радев дето трябва да ги даде на хазяйката, другите неща са ясни ....
От: Честит ми нов аватар Бекковъра е много идеен, последните 100 долара на Радев дето трябва да ги даде на хазяйката, другите неща са ясни ....
A adi Well-Known Member 20 Октомври 2008 #17 От: Честит ми нов аватар айде честит Ви нов стар аватар и не ме наричайте ако обичате " Ади дарлинг " г-н Радев Последно редактирано: 20 Октомври 2008
От: Честит ми нов аватар айде честит Ви нов стар аватар и не ме наричайте ако обичате " Ади дарлинг " г-н Радев
radev Well-Known Member 20 Октомври 2008 #18 От: Честит ми нов аватар Ади, хъни, тряя ли да си сухарката на форума?
AxCx New Member 20 Октомври 2008 #19 От: Честит ми нов аватар Като се наперфорира с българска роза по-добре да седне при теб, ти повече я желаеш.
От: Честит ми нов аватар Като се наперфорира с българска роза по-добре да седне при теб, ти повече я желаеш.
radev Well-Known Member 20 Октомври 2008 #20 От: Честит ми нов аватар :lol: няма проблем свикнал съм с българска роза покрай майка ми