EGraphix
Well-Known Member
Е аз нали казвам същото, НАТО спира Раша само с помощи за Украйна.Ма требе го зема и тоя ахмак с мене в забавачката
Не ти, темата се омаза.Aз??? Що?
Е аз нали казвам същото, НАТО спира Раша само с помощи за Украйна.Ма требе го зема и тоя ахмак с мене в забавачката
Не ти, темата се омаза.Aз??? Що?
Бъркаш... и навлизаш в тема, с която не си наясно, само и само да дадеш пример дето да нагласиш за фантазията си. Бълагрия се движи към средното за Европа полицаи/население. Ефектът не зависи само от това по колко полицаи се падат на човек, а от това и как работи съдебната система след това... и други особености... няма да задълбавам повече щото не ми се отваря нова тема, с която както казах си личи, че не си наясно.Нищо не бъркам, показвам ти че кога количеството е за сметка на качеството, ефекта е нулев, даже отрицателен.
Огромен опит.. уя ми Янко. Коя територия е вражеска за България? Пазач на портал не е участване в реални действия.Дори и с 1 калпак или само като наблюдатели е огромен опит. Охрана на военна база на вражеска територия, малък опит ли е? В колко реални действия е участвал предишния войник? Да, относително е да се правят такива сравнения но тогава половината от армията е била строителни войски, тилови войски, спортни и музикални поделения, с много слабо военно обучение. Наборната служба пък е най-голямата бутафория, там не рядко се учиш да лееш плочи на роднини и приятели на началника, да те пратят у някоа фабрика или оранжерия, а основната част от времето го запълваш с чистене на плаца и скатаване.
Прочети за Швейцария и кажи колко от това може да бъде приложено при нас...Не ме разбирай погрешно, аз съм с 2 ръце за наборна служба/военно обучение, но релано, за 3-5 месеца, стегнато, интензивно и с професионална насоченост, нещо като в Швейцария.
Ми не е в нас. Ние си платихме.. тва, че тях ги е страх от пробитите ни служби си е техен проблем. Като ги е страх, да кажат, че няма да ни продават... ние да си се оправяме.Ще дойдат. Иначе в нас, да, щом на другите се получава, а при нас не. Когато си колеблив и постоянно на два стола съюзник, отношението към теб е по-различно. Да не говорим за пробитите служби и как всичко ще изтече. Както показах, който работи правилно и иска се превъоражава, стопява изоставането си, който не иска или не може, или се оправдава с някой друг.
Кой се очаква да го нападне? Иначе Украйна е по-скоро пример.. как се довериха на западните думи "Ще се/ги бием" и изядоха дървото, въпреки цялата помощ, която получиха и получават. Ако някой очаква, че ако и ние стигнем до война.. с някой.. от НАТО ще пратят 5 хеликоптера с А-ТЕАМс, които ще опраят положението... е пълен дебил... по-скоро ще се превърнем в поредния терен, в който ще се наливат кинти и ще се пробват оръжия..."Най-силния съюз" никой не е посмял да го нападне и да води конвенционална война с него, тоест постигнал е целта с която е създаден. Както виждаме от примера с Украйна, много по-добре е да си в тоя съюз макар и с по-малка армия, отколкото да си сам и с голяма.
Съдилищата и прокоратурата са тотал щтета но полицията пръска, край, съгласих са.Ефектът не зависи само от това по колко полицаи се падат на човек
Ако те чуе някой участвал на мисии в Ирак, бая шамари ще отнесеш за тия думи. Далеч по-голем опит е било да разбиваш протестиращи в Чехословакия, при тва дадеш и жертва - дезертьор.Пазач на портал не е участване в реални действия.
Строителни войски си имат история... и като цяло тяхното появяване е в следствие пак забърсване на гъза на царски неуспехи...
Плочите са се леели по селата през соца, кви плочи 90те, това го знам от хора служили 70 и 80-те. Има още примери, в Елхово половината техника не е излизала при учение, защото е повредена или зле поддържана, примери как са се лъжели проверяващите и как те са се правили, че не виждат, като цяло от 2 години служба 1/3 от времето са имали реално обучение, останалото е скатаване, пращане на бригади и наряди. Имам приятели в спецчастите и сухопътните войски, въпреки изостаналата ни техника в асиметрични бойни действя не отстъпваме на никой в Европа, сега може да са по-малко но са много по-напред от тези преди тях.Леенето на плочи и бутафорията са истории от края на наборната служба.., както казах, когато беше оставена на самотек и разруха.
И тва кво общо има с това, че през соца това е била половината ни армия? През Царско време, мисля че са се доказали като военни или фанатазирам?Строителни войски си имат история... и като цяло тяхното появяване е в следствие пак забърсване на гъза на царски неуспехи...
И ще си получим това за което сме платили.Ми не е в нас. Ние си платихме..
Не казвам, че трябва да е 1:1 а да се поучим и да приложим нещо подобно и тук, подобни примери има и от други страни. Искаме ли можем да го направим, нема да ни спре НАТО.Прочети за Швейцария и кажи колко от това може да бъде приложено при нас...
За разлика от Украйна в България има бази и военни от други страни в НАТО, като в последно време дори се увеличават. Явно твоята фантазия е, че ги пращат тук да мрът за слава, щот идеята нали е да сме плац за тестване на оръжия. Разширяването на военновъздушната база в Румъния до степен една от най-големите в Европа, сигурно е за тестване, колко ще издържи на бомби.Кой се очаква да го нападне? Иначе Украйна е по-скоро пример.. как се довериха на западните думи "Ще се/ги бием" и изядоха дървото, въпреки цялата помощ, която получиха и получават. Ако някой очаква, че ако и ние стигнем до война.. с някой.. от НАТО ще пратят 5 хеликоптера с А-ТЕАМс, които ще опраят положението... е пълен дебил... по-скоро ще се превърнем в поредния терен, в който ще се наливат кинти и ще се пробват оръжия...
Да ти е направили впечатление, че когато се говори за тези бази винаги са наричани американски? От политици, журналисти и обикновени хора.... напоследък взеха да променят леко наратива, че взе да става подозрителнов България има бази и военни от други страни в НАТО
Те и сега ни спират, Израелската армия е по-добър пример за копиране.Не казвам, че трябва да е 1:1 а да се поучим и да приложим нещо подобно и тук, подобни примери има и от други страни. Искаме ли можем да го направим, нема да ни спре НАТО.
Дам, по-скоро ще те черпи бира. Зет ми е бил на три мисии и само с лехтунели и не са ги зачитали за чеп за зеле. Цялата идея да сме в нато е за тях да съществуваме просто като поредната бройка в алианса и евентуално пушечно месо и територия близка до Русия. Тоест потенцилани цели на руснаците в случай на конфликт.Ако те чуе някой участвал на мисии в Ирак, бая шамари ще отнесеш за тия думи. Далеч по-голем опит е било да разбиваш протестиращи в Чехословакия, при тва дадеш и жертва - дезертьор.
Къде и кога е служил? Щото аз също знам от хора били там, че изобщо не е било "пазач на портал", имали са патрули, конвои и постоянно са попадали в реални ситуации, засади и тн. бойни действия. В Кербала е било най-тежко. За отношението не другите не съм чул нещо лошо но може да има и такива случаи.Дам, по-скоро ще те черпи бира. Зет ми е бил на три мисии и само с лехтунели и не са ги зачитали за чеп за зеле.
Аз няям претенции, че пръска, ама жалкия ти опит да правиш такова сравнение на база сухи бройки не минава.Съдилищата и прокоратурата са тотал щтета но полицията пръска, край, съгласих са.
По-леко със шамарите, да не прекръснем на някой професионалната войнишка кариера. Това самоопределяне е именно на човек участвал в "мисия".Ако те чуе някой участвал на мисии в Ирак, бая шамари ще отнесеш за тия думи. Далеч по-голем опит е било да разбиваш протестиращи в Чехословакия, при тва дадеш и жертва - дезертьор.
Е, и за наш обект са леели, към края на 90те.. платихме си.Плочите са се леели по селата през соца, кви плочи 90те, това го знам от хора служили 70 и 80-те. Има още примери, в Елхово половината техника не е излизала при учение, защото е повредена или зле поддържана, примери как са се лъжели проверяващите и как те са се правили, че не виждат, като цяло от 2 години служба 1/3 от времето са имали реално обучение, останалото е скатаване, пращане на бригади и наряди. Имам приятели в спецчастите и сухопътните войски, въпреки изостаналата ни техника в асиметрични бойни действя не отстъпваме на никой в Европа, сега може да са по-малко но са много по-напред от тези преди тях.
Дай разбивка на армията ни през соца.И тва кво общо има с това, че през соца това е била половината ни армия? През Царско време, мисля че са се доказали като военни или фанатазирам?
След още 10-20 години.. в НАТО.И ще си получим това за което сме платили.
Ма само ти си фантазираш, че НАТО на спира.., обясняваме ти, че това беше основната промивка да влезнем в НАТО, с помоща на които да направим реформа и модернизация... 20г... нищо.. освен рязане и уволнявки. Още ревем, че ни е армотизирана руската техника.Не казвам, че трябва да е 1:1 а да се поучим и да приложим нещо подобно и тук, подобни примери има и от други страни. Искаме ли можем да го направим, нема да ни спре НАТО.
Аха, а твоята фантазия е, че тия дето са тук ше затичат първи на фронта при евентуален конфликт. Не разбирам кво ми я папагалстваш тая Румъния... като това е съместен проект с НАТОто, т.е. е за нуждите на НАТОто, а не няква вътрешна инвестиция, която ще отнеме едни 20г. Аз неем проблем да живнат и некое разбито и изоставено военно летище и в БГ, ма първо да си дочакаме ф16 де.За разлика от Украйна в България има бази и военни от други страни в НАТО, като в последно време дори се увеличават. Явно твоята фантазия е, че ги пращат тук да мрът за слава, щот идеята нали е да сме плац за тестване на оръжия. Разширяването на военновъздушната база в Румъния до степен една от най-големите в Европа, сигурно е за тестване, колко ще издържи на бомби.
В Кабул. От друга страна целия цирк струва на дръжавата 400+ млн. лв.....Къде и кога е служил? Щото аз също знам от хора били там, че изобщо не е било "пазач на портал", имали са патрули, конвои и постоянно са попадали в реални ситуации, засади и тн. бойни действия. В Кербала е било най-тежко. За отношението не другите не съм чул нещо лошо но може да има и такива случаи.
Стига ве Рамбо Както казах по-горе, далеч е било от пазч на портал ама нема да споря, че да не ме биеш.По-леко със шамарите, да не прекръснем на някой професионалната войнишка кариера.
Записвам си, да ти го напомна.След още 10-20 години.. в НАТО.
Къв фронт бълнуваш, ако стане война вероятно ще ни думкат военните бази и инфраструктура от Черно Море, демек точно там дет са и техните хора.Аха, а твоята фантазия е, че тия дето са тук ше затичат първи на фронта при евентуален конфликт. Не разбирам кво ми я папагалстваш тая Румъния... като това е съместен проект с НАТОто, т.е. е за нуждите на НАТОто, а не няква вътрешна инвестиция, която ще отнеме едни 20г. Аз неем проблем да живнат и некое разбито и изоставено военно летище и в БГ, ма първо да си дочакаме ф16 де.
Ти си Рамбото, намеквам само, че съм далеч от мисълта някой да ми бие шамари, било то военнен или най-обикновен фитнесджия, агиткаджия. Т.е. ако ти имаш такива страхове, аз немам.Стига ве Рамбо Както казах по-горе, далеч е било от пазч на портал ама нема да споря, че да не ме биеш.
Ок.Записвам си, да ти го напомна.
Ами да си думкат, то така или иначе са "бази и военни от други страни в НАТО"Къв фронт бълнуваш, ако стане война вероятно ще ни думкат военните бази и инфраструктура от Черно Море, демек точно там дет са и техните хора.
Говоря за Румънското летище дето папагалстваш колко били инвестирали и дръпнали, всъщност е проект на НАТО.Уж пацдрам за тестове, па ся некви нужди на НАТО имало, инвестирАли да видят как ще го думнат после. Иначе летището вече "живва" специално заради Ф-16ките, тва не е като да си поръчаш диван от ИКЕА, трябва да имаш инфраструктура.
ОРКИТЕ си чакат рублейте на края на месеца, задействали са се всички утрепки
Явно идиота си ти с плиткоумния мозък, къде в някой мой пост съм споменал нещо за Русия. Не знам как може да сте толкова ограничени и за вас има само едно - невероятния запад и лошата Русия. Аз пък не съм нито за едното нито за другото, колкото и странно да ти изглежда. Значи според теб щом не харесвам гейската пропаганда, педофилите, лъжата на цялата банкова система еврото, значи съм за Русия - страшна логика. Напрво те блокирам да не ти гледам плиткоумното мислене, че ми се повръща от такива като теб.Що на теб явно ти е по-добре руския ботуш отзад ли? Защото, която и голяма сила те подхване, тя ще те клати. Идиотите са други.