Честит ни Шенген

Бизнеса в РусИ тръгна, от няколко дена рИват за задръствания със стотици тирове, които според тях се правят умишлено, за да може буферните паркинги на кметО да си цакат за "виртуална опашка"...

Хърватия, която прие еврото, въвежда нови мерки за контрол на цените заради рекордната инфлация

Хърватия, която прие еврото, въвежда нови мерки за контрол на цените заради рекордната инфлация

Щото тук, при нас, без въвеждане на еврото цените са спрели да се покачват и нямаме голяма инфлация. :D :D :D

Да ви имам и икономистите. И анализаторите, и критиците.

Как бе. Тук е само 2.6% според някои корифеи радетели на еврото

Глупендер, изгледай това видео и разбери за какво подобие на руска кочина става дума:

Освен, ако ме си Пацо или му се кланяш. ;)
Безполезник, няма как да нещо да бъде обявено за фалшиво преди да се е случило, Беларус не са в ЕС за какъв чеп някой ще им се меси. А, да майданчета ала бала, НПО-та още гастарбайтери, още ресурси за източване, нови пазари на който да се продават ГМО 🤨 изглежда ли ти познато?

Каква плячка има в Беларус за колонизаторите:
- 11 000 сладковдни езера
- 3 милиарда тона запаси от торф
- 7,8 милиарда тона каменна сол
- 10 милиарда тона шистоф нефт само от едно от находищата им
- кехлибар, алуминии, желязо, диамнти и т.н.

Как таква богата държавичка ще на страната на Путин тцтцтц.

Тъпако смотан, разбира се, че се е случвало и продължава да се случва там. Един загубен народ постоянно "избира" един и същ човек. Ти олигофрен ли си? Или някой тираджия по-рязко ти го е наденал?

На никой не му пука за този кенеф, камо ли на ЕС. Хората просто си казват каква кочина е и следват по учебник как не се води държава и политика. И разбира се, са против тази диктатура там.

Заповядай, отиди и заживей там. Ама не, ние си искаме по-белите държави. Нали? Лицемерно леке си, момче. Щях повече да те разбера, ако лееш слуз от някоя подобна държава, твоето е жалко направо.

И да, демокрация е да казваш каквото мислиш и да имаш мнение, опитай да го направиш в Беларус.

Тъпако смотан, разбира се, че се е случвало и продължава да се случва там. Един загубен народ постоянно "избира" един и същ човек. Ти олигофрен ли си? Или някой тираджия по-рязко ти го е наденал?

На никой не му пука за този кенеф, камо ли на ЕС. Хората просто си казват каква кочина е и следват по учебник как не се води държава и политика. И разбира се, са против тази диктатура там.

Заповядай, отиди и заживей там. Ама не, ние си искаме по-белите държави. Нали? Лицемерно леке си, момче. Щях повече да те разбера, ако лееш слуз от някоя подобна държава, твоето е жалко направо.

И да, демокрация е да казваш каквото мислиш и да имаш мнение, опитай да го направиш в Беларус.
Демокрация е когато е в собствения ти двор. Теб например и целия ес какво ви ебе кой е президент на Беларус и какви са изборите? Нали свобода и ала бала...ама нашата свобода, не такава каквито я виждат другите. Колкото е свободен свободния пазар толкова демокрацията в ЕС е демокрация..... Генералния отговор на въпроса ми е - демокрацията и свободата на Европа и САЩ виреят най-добре в малки богати на ресурси държавици 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 То са НПО-та, то са човешки права, то са майдани, то са дипломатически совалки свят да ти се завие. Никому незивестни журналисти се оказват борци срещу всякакви режими от тоя на тока до тоя на водата и дори на Путин. После журналиста се подхлъзва на бананов кора от Демократична република Конго и в Дойче вечел дори преди да е истинал на тротоара излиза статия как Путин лично му е мазал банана с Новичок.

Аз в Русия съм бил и в Беларус ще отида ако реша някой ден. Първо обаче е Китай да пия от извора на червената диктатура да ми се напълни душата. Относно белите държави Англия отдавна не е бяла държава и законите и са близки до законите на НРБ, не са и в ЕС, въртят търговиика с Путин. Едно им признавам на саксонците винаги са си гледали интереса и знаят с кой да си играят и кога. Та лицемерно е да налагаш твоето разбиране за свобода на друг докато се правиш на светец. Аз не крия защо съм тук и винаги съм го казал не са ЕС и пари. Живот и здраве се връжам скоро в Бг и почвам борба за напускане на ЕС ;) Теб първи ще те поканя на партиен семинар 🫶

Твоето разбиране за свобода и моето се разминават. Моето и това на ЕС също. Защо в Беларус трябва да има свобода според разбиранията на ЕС или свобода според разбиранията на САЩ. Мен никой не ме питал искам ли да съм ЕС, но ни набутаха там и навсякъде в евробско се ползва лафа: Благото на обществото е над благото на индивида.

В Беларус, Русия и дори Япония имат коренно различно виждане за свобода и слободия и знаят разликата между двете което явно в ЕС не така.

Та питал съм те и друг път ще пробвам отново. Цялата евро групичка наистина ли сте толкова вдлъбнати и не вдявате какво се случва или сте закачени към някой донор?

Последно редактирано:
Хърватите обявиха масов бойкот на магазините в знак на протест срещу високите цени и сринаха продажбите

Потребителски групи многократно констатират, че цените се повишават постоянно, откакто Хърватия прие еврото като своя валута през януари 2023 г.

В крайна сметка май няма да борим Путин с вятърни мелници и със соларни панели :D
Мани го Тръмп, нас нищо не може да ни спре в България да си слагаме перки и панели на всякъде.

Хърватите обявиха масов бойкот на магазините в знак на протест срещу високите цени и сринаха продажбите

Потребителски групи многократно констатират, че цените се повишават постоянно, откакто Хърватия прие еврото като своя валута през януари 2023 г.

Те цените и иначе се повишават, и то не само в Хърватия. Ние като не сме с евро да не би да падат цените в магазина? Да бяхме обаче като хърватите и да реагираме така когато искаме да си защитим правата като потребители и не само. Но уви, не сме.

Мани го Тръмп, нас нищо не може да ни спре в България да си слагаме перки и панели на всякъде.
Аз съм му малко обиден че иска да прави Гренландия и Канада американски щати, а нас ни пренебрегва :cry:

Не сме достойни "партньори" ли, не им дадохме военни бази ли, не пратихме въоръжението си на Украйна ли,...

Това ни беше шансът да излезем от тинята.

Искането за конвергентен доклад разпали страстите в радиоефир

България трябва да влезе в еврозоната, не защото някой или някоя партия има интерес, а защото означава повече инвестиции, повече сигурност. Защото когато използваме еврото е по-трудно някой като Пеевски да реши да фалира някоя банка, каза депутатът от ПП-ДБ Ивайло Мирчев в интервю пред БНР. 🤣 🤣 🤣 🤣

Той отхвърли тезата, че България прилича на Хърватия (с висока инфлация в момента - б.р.), защото там преди влизането в еврозоната институциите са оказали натиск на бизнеса и са задържали повишението на такси и регулации, за да задържат нисък инфлационния индекс, коментира Мирчев. "Ние не правим същото, ние си увеличихме тока само преди няколко дни. Ние сме се разпищолили, КЕВР не работи в момента.

Да, вдигате цените бясно предварително за да не си личи когато влезе еврото каква измама е ....

Искането за конвергентен доклад разпали страстите в радиоефир

България трябва да влезе в еврозоната, не защото някой или някоя партия има интерес, ..ох,как имат.....

Krumov,с чували левове имат крадците,как да докажат откъде ги имат при обмянаната с еврото! А тоя е платен от тях,само обикаля по твтата! Копейката пък иска да пали парламента! Мафията в действие!

Горе