в северо-източната част(СС) миналата събота беше първия сняг
в северо-източната част(СС) миналата събота беше първия сняг
Да точно.
Тази сутрин си чистих колата от снега, миналата събота е валяло вечерта ама не съм го усетил. Само е валяло без да натрупа.Коя година?
И тук в София е натрупала, но като гледам какво е времето скоро ще има само бледа след аот снега валял цяла сутрин, но пък за сметка на това пак заваля силно. Поне градусите се понасят тук.
Мили боже, с коя ръка да се кръстя. Темата съм я пуснал в офтопика, където й е мястото. Ако си толкова зорлия, айде давай насам офертите и идеите ти на толкова упорит предприемач.БЛЯ, БЛЯ ,БЛЯ
Както ми каза преди няколко години един хитър предприемач,мой приятел(колкото хитър,толкова и нисък....)-''Стига ми губи времето,ГОВОРИ МИ В ''ЕВРО'')
Та по този повод искам и аз да кажа следното-ПО ДЯВОЛИТЕ,на кой му пука къде вали сняг или дъжд...99.9% от активните драскачи в този форум са се регистрирали за да научат тънкостите на IM или да рефрешнат досега усвоените...(както и да дават акъл неподготвени,няма да навлизам в подробности и примери)
АКО ИСКАХ ДА УЧАСТВАМ В метеорологически форум щях там да се регистрирам...
АЙДЕ такива теми в кофата,че да не се прекръсти предприемач.ком в Женски пазар.ком.
Питанката ми е:ЗАЩО подобни теми се адмирират доста добре за сметка на теми,свързани тясно с тематиката на въпросния форум........
П.П. Това беше офтопик мнение в раздел офтопик.
По принцип е така, но тук двама от изпитващите въобще не им пука дали има сняг или няма прекарват си те през техните райони без да се събразяват и заседнеш ли те късат ...Аз миналата седмица бях на изпит. Та преди него си говорих с инструктора и ми каза че на сняг доста по-лесно се изкарва. Общо взето изпитващия не те кара по малките улички и т.н. за да не заседнете някъде, а само по главните.По-полека с газта и дано е с предно колата
Не знам до колко е вярно, ама има смисъл .. хаха Късмет