R ReminD Well-Known Member 25 Март 2011 #1 Честит рожден ден на колегата, да е жив и здрав и само щастие му пожелавам.
Blinky Owner 25 Март 2011 #3 От: Честит рожден ден на varlov Честит и от мен. Жив, здрав и много успешен.... Да почерпиш.
djeims Active Member 25 Март 2011 #4 От: Честит рожден ден на varlov Честит рожден ден и от мен. Пожеланията ги пратих в скайп. Надявам се да има повече хора, като него във форума
От: Честит рожден ден на varlov Честит рожден ден и от мен. Пожеланията ги пратих в скайп. Надявам се да има повече хора, като него във форума
varlov New Member 25 Март 2011 #5 От: Честит рожден ден на varlov Благодаря ви приятели ... нека всички сме живи и здрави, че иначе сам е скучно ...
От: Честит рожден ден на varlov Благодаря ви приятели ... нека всички сме живи и здрави, че иначе сам е скучно ...
G gangster New Member 25 Март 2011 #6 От: Честит рожден ден на varlov Честит рожден ден и от мен! Да си жив, здрав и пълен само с успешни проекти.
От: Честит рожден ден на varlov Честит рожден ден и от мен! Да си жив, здрав и пълен само с успешни проекти.
Caprice Active Member 25 Март 2011 #7 От: Честит рожден ден на varlov Честит рожден ден, Върлов. Пожелавам ти успешпно реализиране на поне една голяма твоя мечта тази година (нещо такова ? )! Наздраве за твое здраве Последно редактирано: 25 Март 2011
От: Честит рожден ден на varlov Честит рожден ден, Върлов. Пожелавам ти успешпно реализиране на поне една голяма твоя мечта тази година (нещо такова ? )! Наздраве за твое здраве
ktomov Premium 25 Март 2011 #8 Честито Успех във всяко начинание, много здраве и всичко останало което си пожелаеш
N naskobg Well-Known Member 25 Март 2011 #9 От: Честит рожден ден на varlov и от мене жив и здрав и знай че тази година не започна добре но ще свърши добре.
От: Честит рожден ден на varlov и от мене жив и здрав и знай че тази година не започна добре но ще свърши добре.
varlov New Member 25 Март 2011 #10 От: Честит рожден ден на varlov Благодаря отново! @Каприс ... не го продават този остров точно ... но ще си купя съседния @Наско ... кой каза, че не е почнала добре? Тъпкано да ви се връщат пожеланията!
От: Честит рожден ден на varlov Благодаря отново! @Каприс ... не го продават този остров точно ... но ще си купя съседния @Наско ... кой каза, че не е почнала добре? Тъпкано да ви се връщат пожеланията!
Fozzy Well-Known Member 25 Март 2011 #11 От: Честит рожден ден на varlov ЧРД, да си жив, здрав и да имаш много успехи в личен план. За професионалната кариера нищо няма да казвам, защото талантливи хора като теб, не се провалят в работата си. Полей обилно
От: Честит рожден ден на varlov ЧРД, да си жив, здрав и да имаш много успехи в личен план. За професионалната кариера нищо няма да казвам, защото талантливи хора като теб, не се провалят в работата си. Полей обилно