Честит трети март!

От: Честит трети март!

Честита 132 годишнина от подписването на Санстефанския мирен договор!

А така пич, така вече може и е правилно, така трябваше да бъде озаглавена и темата:D

Който иска нека празнува подписването на Санстефанския мирен договор, но нищо повече

Последно редактирано:

Честит трети март!

23423_1139068656306_1815093609_280726_463348_n.jpg

С изпънати напред ръце,
обляно в кръв едно сърце
пулсира и крещи без глас
"БЪЛГАРИЯ жива в нас!"

От: От: Честит трети март!

И това го има, прав си много... Да отпразнуваме относителната свобода :) 132 години под руско робство, хихи.. Еби му майката - в крайна сметка само англичаните и уга-буга племената не са ничии поданици. Всички останали са задължени на някого, а най-вече пирамидата е така :

Англия <- САЩ -< останалия свят

Все тая, не трябва да ни пука толкова, защото свободата е относително нещо, тя не съществува. Няма свобода - има право на избор. Това е цялата истина :) Само дето в цял свят е умело прикривана, а ние, поради кучешкия си живот тука, го разбираме от самосебе си. Няма значение, не трябва да ви пука :)

Свободни или не, най-важното е едно - всички сме българи! И като българи, като част от България, ние сме братя и сестри! Трябва да сме единни и да се обичаме, а не да се мразим и караме!

Иначе, аз лично съм обиден на Гугъл, защото логото си им е нормално... Пе'ерасти...

Да живее България, братя, българи!

Браво пич, съгласен съм с теб! Що се отнася до логата, на Джейбс е променено :p http://www.jabse.com/

Горе