Ivo94 Well-Known Member Рейтинг - 100% 15 0 0 15 Декември 2015 #1 Случайно ми попадна домейна Mamm.info и го регнах в Суперхостинг. Не съм домейнър и не съм запознат с цените така, че ако има някой заинтересован може да ми пише на ЛС. Ако няма ще се прави нещо за мамчета Последно редактирано: 15 Декември 2015
Случайно ми попадна домейна Mamm.info и го регнах в Суперхостинг. Не съм домейнър и не съм запознат с цените така, че ако има някой заинтересован може да ми пише на ЛС. Ако няма ще се прави нещо за мамчета
W waldes Well-Known Member Рейтинг - 100% 28 0 0 15 Декември 2015 #2 От: Четирибуквен домейн - Mamm.info Хубав домейн, мисля че заслужава добра цена.
Ivo94 Well-Known Member Рейтинг - 100% 15 0 0 26 Декември 2015 #3 От: Четирибуквен домейн - Mamm.info Домейна все още се продава
jufo Active Member Рейтинг - 100% 15 0 0 26 Декември 2015 #4 От: Четирибуквен домейн - Mamm.info Пусни го на търгче в namepros... мисля , че ще има заинтересувани
От: Четирибуквен домейн - Mamm.info Пусни го на търгче в namepros... мисля , че ще има заинтересувани
Ivo94 Well-Known Member Рейтинг - 100% 15 0 0 26 Декември 2015 #5 От: Четирибуквен домейн - Mamm.info jufo каза: Пусни го на търгче в namepros... мисля , че ще има заинтересувани Увеличете... може да пробвам ако тук няма интерес
От: Четирибуквен домейн - Mamm.info jufo каза: Пусни го на търгче в namepros... мисля , че ще има заинтересувани Увеличете... може да пробвам ако тук няма интерес
Ivo94 Well-Known Member Рейтинг - 100% 15 0 0 12 Януари 2016 #6 От: Четирибуквен домейн - Mamm.info Домейнът е продаден
jufo Active Member Рейтинг - 100% 15 0 0 12 Януари 2016 #7 От: Четирибуквен домейн - Mamm.info За колко ако не е тайна ? :beer:
Ivo94 Well-Known Member Рейтинг - 100% 15 0 0 13 Януари 2016 #8 От: Четирибуквен домейн - Mamm.info jufo каза: За колко ако не е тайна ? :beer: Увеличете... Няма как да давам подобна информация, няма да е коректно спрямо купувача Надявам се да му свърши работа и да си възвърне инвестицията в пъти
От: Четирибуквен домейн - Mamm.info jufo каза: За колко ако не е тайна ? :beer: Увеличете... Няма как да давам подобна информация, няма да е коректно спрямо купувача Надявам се да му свърши работа и да си възвърне инвестицията в пъти