СЕО БГ
Well-Known Member
Здраввейте! Често намирам хубави сайтовве за публикуване на статии, но са само за "подбран каймак" и трудно се намират контакти с тях. За това отварям тема "Чий е?!" за да можем да си споделяме сайт, някой ако търси или знае и може да предостави данни за контакт на сайт с липсващи възможности за контакт и т.н. ( предполагам разбрахте неразбираеемото ).
Та... аз да съм първи ( дори и вече да има ткава тема, не ми излиза с търсачката ) преди време ми беше изпаднал този сайт toptest.bg с предложение за линкове в него, но тогава домейна не беше добър. Сега явно съм изтрил имейла който съм получил, а в сайта естествено възможност за контакти няма. Някой слчайно да има връзка със собственик / админ на този сайт toptest.bg ?!
Благодаря и поздрави!
Та... аз да съм първи ( дори и вече да има ткава тема, не ми излиза с търсачката ) преди време ми беше изпаднал този сайт toptest.bg с предложение за линкове в него, но тогава домейна не беше добър. Сега явно съм изтрил имейла който съм получил, а в сайта естествено възможност за контакти няма. Някой слчайно да има връзка със собственик / админ на този сайт toptest.bg ?!
Благодаря и поздрави!