M memorex Member Рейтинг - 100% 6 0 0 1 Май 2009 #1 Трябва ми човек, който да ми добави около 500 игри. Аз ще му дам нужния софтуер за сваляне на самите игри(swf), и от къде да ги взема. Очаквам вашите предложения(на ЛС) за цена, за която бихте ги добавили.
Трябва ми човек, който да ми добави около 500 игри. Аз ще му дам нужния софтуер за сваляне на самите игри(swf), и от къде да ги взема. Очаквам вашите предложения(на ЛС) за цена, за която бихте ги добавили.
A alus1onZ Member Рейтинг - 100% 2 0 0 1 Май 2009 #2 От: Човек за добавяне на флаш игри! 30лв. За една нощ ще ти ги наджиткам. Софтуер не ми трябва предостатъчно има в нета а и плъгини за Лисичката бол. 15лв. предварително и 15лв след като свърша работата. Приемам ePay и PayPal. Ако се интересуваш, драсни едно ЛС.
От: Човек за добавяне на флаш игри! 30лв. За една нощ ще ти ги наджиткам. Софтуер не ми трябва предостатъчно има в нета а и плъгини за Лисичката бол. 15лв. предварително и 15лв след като свърша работата. Приемам ePay и PayPal. Ако се интересуваш, драсни едно ЛС.
M memorex Member Рейтинг - 100% 6 0 0 1 Май 2009 #3 От: Човек за добавяне на флаш игри! Благодаря на всички, които ми пратиха своите оферти. Намерих нужният човек.
От: Човек за добавяне на флаш игри! Благодаря на всички, които ми пратиха своите оферти. Намерих нужният човек.