Търся някой за писане и публикуване на кратки новини в сайт за новини. Не е нужно публикациите да са дълги. Нещо от рода на 100-200 думи, пренаписани от други сайтове, преразказани от новините по телевизията. Важното е да не са копирани едно към едно, граматически и смислово перфектни.
Една такава новина на мен ми отнема точно 3-4 минути да я пренапиша и публикувам, без да се напрягам.
Ограничения кога ще се публикува на този етап няма, сутрин, вечер, когато ви е удобно.
Заплащане 100 лв. на седмица.
На който му се занимава, да праща на лично информация за себе си и колко такива новини може да пише на ден. Като правилото колкото повече, толкова повече важи с пълна сила. На този етап се търси повече обем, отколкото качество. Така че търсим максимума.
Пример:
Долу-горе толкова дълги, не повече.
Моля въпросите направо в темата, ако ги има, че да не се налага на всеки поотделно да отговарям.
Една такава новина на мен ми отнема точно 3-4 минути да я пренапиша и публикувам, без да се напрягам.
Ограничения кога ще се публикува на този етап няма, сутрин, вечер, когато ви е удобно.
Заплащане 100 лв. на седмица.
На който му се занимава, да праща на лично информация за себе си и колко такива новини може да пише на ден. Като правилото колкото повече, толкова повече важи с пълна сила. На този етап се търси повече обем, отколкото качество. Така че търсим максимума.
Пример:
Посещението в мол носи повече рискове от това да отидете да гласувате, допълни още той. В момента сме на -18% на заразени в сравнение с предишните два периода. Ако продължава така, ще отворим в края на януари. Това заяви доц. Ангел Кунчев, главен държавен здравен инспектор.
Доколкото е абсолютно невъзможно да правим прогнози за развитието на епидемията, според мен не може това да е водещият двигател. Логично е да мислим, че през пролетта ще има спад на заразените, посочи той. По думите му има няколко варианта за гласуване в условията на пандемия. Напълно е възможно, ако има удължаване на изборния ден, хора под карантина да гласуват отделно, при взети необходими мерки.
Долу-горе толкова дълги, не повече.
Моля въпросите направо в темата, ако ги има, че да не се налага на всеки поотделно да отговарям.
Последно редактирано: