T trixi Member Рейтинг - 0% 0 0 0 21 Декември 2013 #1 Търся човек който работи с програмата или е работил за малка промяна във нея готов съм да си платя.
mantaman Well-Known Member Рейтинг - 100% 26 0 0 21 Декември 2013 #2 От: Човек за microinvest склад Не мисля че човек извън Микроинвест може да ти направи някаква промяна в програмата - Предполагам че вече си ги питал и са ти отказали
От: Човек за microinvest склад Не мисля че човек извън Микроинвест може да ти направи някаква промяна в програмата - Предполагам че вече си ги питал и са ти отказали
T trixi Member Рейтинг - 0% 0 0 0 21 Декември 2013 #3 От: Човек за microinvest склад Не съм питал ползвам някаква безплатна версия затова питам тук .
mantaman Well-Known Member Рейтинг - 100% 26 0 0 21 Декември 2013 #4 От: Човек за microinvest склад Попитай ги може и да ти предложат къстъм решение но едва ли цената ще те устройва
От: Човек за microinvest склад Попитай ги може и да ти предложат къстъм решение но едва ли цената ще те устройва
T trixi Member Рейтинг - 0% 0 0 0 2 Януари 2014 #5 От: Човек за microinvest склад Готово оправих се то самата програма имала сортировката нямало нужда от промяна благодаря все пак.
От: Човек за microinvest склад Готово оправих се то самата програма имала сортировката нямало нужда от промяна благодаря все пак.