frukt0 Active Member Рейтинг - 88.2% 15 2 0 18 Юли 2018 #1 Ако някой има сайт или група, където продава прогнози, било то футболни или каквито и да е да ми пише на лично да обсъдим една идея. Ще останете доволни!
Ако някой има сайт или група, където продава прогнози, било то футболни или каквито и да е да ми пише на лично да обсъдим една идея. Ще останете доволни!
K kpetrov Well-Known Member Рейтинг - 66.7% 2 1 0 18 Юли 2018 #2 Напиши си идеята, едва ли е нещо което на друг не му е хрумвало
frukt0 Active Member Рейтинг - 88.2% 15 2 0 19 Юли 2018 #3 kpetrov каза: Напиши си идеята, едва ли е нещо което на друг не му е хрумвало Увеличете... Писал съм ти на лично. Който го интересува и има какво да предложи като сайт или група, нека да ми пише!
kpetrov каза: Напиши си идеята, едва ли е нещо което на друг не му е хрумвало Увеличете... Писал съм ти на лично. Който го интересува и има какво да предложи като сайт или група, нека да ми пише!
S st1nka17 New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 28 Юли 2018 #4 Здравей, каква е идеята? Имам страница във фейсбук, но не предлагам платени.