Photoshop.bg
New Member
Здравейте колеги!
Днес получих е-мейл с покана от adcash, да им ползвам техните услуги. Не знам колко са коректни, за първи път ги чувам, затова реших да се посъветвам с вас.
Изпращам Ви и е-мейла:
Днес получих е-мейл с покана от adcash, да им ползвам техните услуги. Не знам колко са коректни, за първи път ги чувам, затова реших да се посъветвам с вас.
Изпращам Ви и е-мейла:
Код:
Здравейте,
Казвам се Стефан Дудов и
представлявам рекламната платформа Adcash за България.
Забелязах сайта ви photoshop.bg и мисля, че той би бил добро попълнение към нашата мрежа.
Adcash е рекламна платформа от ново поколение, която расте с всяка минута и е активна в над 70 страни по света. Ние сме сред 3-те най-големи платформи във Франция и амбицията ни е да постигнем същите резултати в световен мащаб.
Adcash работи с големи разработчици на игри като Ubisoft, Bigpoint, Gameforge и gPotato и промотира техните игри на сайтове с предимно, но не ограничено до съдържание свързано с игри.
Постигнали сме страхотни резултати в това, което правим и искаме да продължим да разработваме нашата база от уеб сайтове и в България.
За разлика от други платформи, които плащат на клик (CPC) нашата платформа плаща на принципа на динамичните импресии (eCPM). Резултатите варират от ден до ден, но мисля, че може да постигнем средни резултати от около 1 евро на 1000 импресии с вашия сайт.
Ако желаете, също може и да направим кратък тест, за да ви покажем как работи платформата.
Оставам на разположение за потенциални въпроси.
Приятен ден! ;)