Напоследък паднаха приходите от тях, но с плащанията нямам проблеми....
ОК, приемам че за теб сайта ми е глупав, всеки си има предпочитания, няма лошо. Всъщност, въобще не ми знаеш всичките сайтове, за да ги определяш какви са.
Достатъчно съм ти виждал сайтовете, не виждам за нужно да се заяждаме ...
Не са като типичните Българи, просто отначало, аз поне като работих с тях, печалбите бяха огромни, защото идваха скъпите реклами при мен, и нямаше толкова къде да се изцъкат.. а сега вече има над 60,000 сайта, както каза Стефан(който работи за България), и е нормално приходите да паднат.. защото се разпределят из всичките тези сайтове..Уж не са БГ компания, а го играят чисто по български, като има малко се плаща добре, като почнат да стават много сайтове, импресии и много реклама трябва да плащаме смешни пари.. приходите не паднаха ми направо умират.. както се движи в момента, не знам, аз от началото на тоя месец вече 7 дена съм леко казано разочарован от тях..
Не са като типичните Българи, просто отначало, аз поне като работих с тях, печалбите бяха огромни, защото идваха скъпите реклами при мен, и нямаше толкова къде да се изцъкат.. а сега вече има над 60,000 сайта, както каза Стефан(който работи за България), и е нормално приходите да паднат.. защото се разпределят из всичките тези сайтове..
Едно е да работиш с 1000-2000 сайта.. друго е с 60,000
Просто го потвърждавам.. за по-голяма "сила" :lol:И.. ? Демек.. ? Не к"вото беше казал пича преди теб, а същото.
И.. ? Демек.. ? Не к"вото беше казал пича преди теб, а същото.
Нали знаеш, че щом се увеличават издателите, се увеличават и рекламодателите. Тези сметки твоите са неверни.Просто ти обяснява,че не извиват ръцете на клиентите просто,защото им е кеф,а защото обстоятелствата го налагат.Ако имат дадени парите Х от рекламодатели и ги разпределят между сайтовете Y е нормално да е добра цената,но когато сайтовете са 10хY ,а бюджета е все още сумата Х е нормално да има намаляне на приходите!
Нали знаеш, че щом се увеличават издателите, се увеличават и рекламодателите. Тези сметки твоите са неверни.
Днес получих първото си плащане.
Просто ти обяснява,че не извиват ръцете на клиентите просто,защото им е кеф,а защото обстоятелствата го налагат.Ако имат дадени парите Х от рекламодатели и ги разпределят между сайтовете Y е нормално да е добра цената,но когато сайтовете са 10хY ,а бюджета е все още сумата Х е нормално да има намаляне на приходите!
Ахахахах ... е не ... уникален си ))Добре бе пич, нали рекламодателя си плаща за 1000 импресии, кво общо има колко издателя сме и колко рекламодателя са ? Извиването на ръцете си го има , като няма рекламодатели да не се показват рекламите - просто е.
Ахахахах ... е не ... уникален си ))
Рекламодателите плаща на ден за 100000 импресии, а издателите правят 10000000000 импресии, схващаш ли разликата или ти е трудно??
Ти май не я схващаш, прочети пак последното изречение на поста, който си цитирал.
Вземи се научи да се изразяваш правилно, тогава може и да нямаш проблеми с комуникацията ... успех ...