ей niks ако земеш пари от тях пусни един скрииншът пак ,че се утрепах да качам!Само дето реферали нямам ама никои не се заинтересъва като разбере че минимума е 30$!
ей niks ако земеш пари от тях пусни един скрииншът пак ,че се утрепах да качам!Само дето реферали нямам ама никои не се заинтересъва като разбере че минимума е 30$!
Що да е мизерия, не съм съгласен. Също има изкуство - т.е. пишеш по форуми, рекламираш "продукта си". Не е лошо. По висше ли е да продаваме хапчета за Х*Й или П..както и да е. Лошо няма и това е бизнес....
Само сега ще става по лошо тъй като забраниха да се кчват пенси в 99mp3 от Матрикса и по трудно ще се намират места за постване на линкове. Нека си помогнем един на друг и кажем по някой друг сайт където д акачваме нашите линкове: http://music-bg.info/index.php - За музика http://music-core.net/ - За музика
Благодаря
Що да е мизерия, не съм съгласен. Също има изкуство - т.е. пишеш по форуми, рекламираш "продукта си". Не е лошо. По висше ли е да продаваме хапчета за Х*Й или П..както и да е. Лошо няма и това е бизнес....
И в двата бизнеса има хляб, макар и хапчетата и другите подобни глупости да се продават само на Безмозъчните Чифуто-Американци, които след 5-10 години няма да ги има ни като държава, ни като народ (то не че някога ги е имало)
Дръжте се като джентълмени
Според теорията за джентълмена:
"Дженталмена е човек който може да постигне собствено щастие без да пречи на другите"
Тези които се заяждат по отношение на хостинг сайтовете са лица които не са изкарали и една стотинка ни офлайн ни онлайн и завиждат на хората които правят пари от този бизнес
Оставете дребните душици да квичат в предсмъртна агония а вие се наслаждавайте на съраунда
PS:
А по отношение на ученето, ако в реалния живот не сте се научили да изкарате 5 лева във виртуалния и 50 стотинки няма да направите
Имаме една пенсия във входа, на петия етаж живее. Ако знаех, че можело да се качват пенсии в Матрицата, досега да съм я качил там. Жалко, че разбрах за тази възможност чак когато са ги забранили .