Не, не ти намаляват баланса. Каквото си изкарал от съответния файл си остава.При мен си отчита.
Във соника след като затрият файл заради репорт удържат ли ти парите които си изкарал от него?
Сигурен ли си, че са изтрити. Като посетиш линковете на определените файлове Thе file was deleted ли пише? Да не би да си качил още файлове и просто онези да са отишли на следващата страница във File manager-a?Аз днеска забелязах тази работа.
Става въпрос за файл разделен на 4, вчера ги гледам 1,2,3-та част си седят там и на всяка ми показва последно теглене 23.06 днес влизам гледам останала само 1-та част, 2,3 ги няма а 4-та част кога е изтрита и аз незнам.
Гледам в пощата ми нямам уведомление, че за затрити заради авторски права и се чудя какво става.
При мен винаги си ми пращат мейл с изтритите файлове заради DMCA или Digital Fingerprinting(само един път ми засече файл).
Moko,ако сега си си направил акаунт във ФСО и не си въвел security question,направи го час по-скоро. Преди време щях да изгоря с над 200$