през последната седмица имам 3 продадени премиум акаунта а не ми дава кинти за тях , това е от това че съм на план пей пер даунлод нали не е от друго предполагам
1. Получавате 25 % бонус върху парите заработени през всички уикенди на януари и февруари независимо за какъв план става въпрос-плащане за сваляне или за продажби. Промоцията стартира от следващата седмица 22 януари
Increased Payout For Everyone in Jan & Feb 2011!. Get 25% bonus on all your earnings EVERY SINGLE Weekend starting 22nd January & ending 27th February. ( 22nd,23rd,29th,30th January & 5th,6th,12th,13th,19th,20th26th,27th February, All Plans Included / Bonus Paid Every Week)
2. Въведоха нов универсален план 10 долара за всяка продажба независимо от нейната действителна стойност.
3. През януари и февруари удвояват всички сваляния от Германия или 60$/1000 downloads, това се отнася за тези които са на план PPD
niks знаеш ли как да си верифна сайта ,че се хоства в блогър и не се сещам как да кача ключа а нямат опция за метатаг като другите файл шеринг програми
писах на съпорта вчера но още не са ми отговорили
niks знаеш ли как да си верифна сайта ,че се хоства в блогър и не се сещам как да кача ключа а нямат опция за метатаг като другите файл шеринг програми
писах на съпорта вчера но още не са ми отговорили
Срещнах подобен казус, не може ли да го сложиш някъде за блогър май може директно да го пейстнеш от административния панел подобно на кода за скриване на горната лента за репортване а за wordpress ще трябва да си експортираш блога, да го отвориш с някакъв html редактор като FrontPage и да пейстнеш кода.
Нека някой по навътре да каже има ли значение къде ще се сложи кода.
След което пишеш на съпорта или най добре пращаш e-mail на sales(at)filesonic.com на Hish от форума на DP с адреса на твоя сайт и твоето потребителско име-User ID и той ще го добави ръчно.
Ето цялата процедура на английски
Hi guys!
For the moment, I can do it manually Just email me sales (at ) filesonic (dot) com ... But before that, put your user ID in the meta tag of
the blog, then send me the URL and your user ID by email.
Thanks
Hish
От 1.2 до 28.2 се провежда играта "PlaySonic"
Всеки потребител на сайта може да участва в нея,главната цел е да се събират кредити.1 продажба ви дава 100 кредите,1 продажба от сайт - 20 кредите,100 сваляния - 1 кредит.
Потребителят с най-много кредити на 28.2 ще получи голямата награда - 1000$
2-ро място - 750$
3-то място - 500$
4-то място - 300$
5-то място - 200$
От 6-то до 20-то - 150$
От 21-во до 50-то - 100$
От 51-во до място №100 - 50$
След което пишете на съпорта или най добре пращате e-mail на sales(at)filesonic.com на Hish от форума на DP с адреса на вашият сайт и вашето потребителско име-User ID и той ще го добави ръчно.
как е соника при вас , всичко нормално ли е
аз да споделя нещо , така
бях на план пей пер сале януари месец , имаше тук таме някоя продажба доволно,последната седмица на януари минах на план за сваляне добре , и тук почна да ми отчита по една две покупки на премиуми всеки ден викам си ехх изтарвах ги...аз съм да план за сваляне и така за една седмица ми отчете 10 премиума без да ми дава пари защото съм на друг план.
след това от началото на февруари минах на фикс 10 на продажба и 7 дена нищо
имам чувството че има някаква измама тука
не е реално според мен една седмица докато съм на план за сваляне да ми купуват по 2 премиума на ден а като сменя плана и няма продажби
На мен преди два месеца ми предложиха план 50% от продажбите плюс 30/1000 сваляния с условието да работя само с тях. Аз приех макар че около 20% от трафика ми в момента е към ОРОН но сайтовете ми са към Файлсоника.
Не мога да се оплача по 1-2 продажби и 3-4 долара от сваляния се правят дневно.
Какъв топ 100, аз вече съм извън всякакви класации.
Такива спамери се навъдиха напоследък че свят да ти се завие. Ъплоудват по над 50 гигабайта на ден и спамят през 2-3 часа по всички форуми, затова от Планет сузи въведоха ограничение от 24 часа.
Аз качвам само уникален контент и ъпдейтвам сайтовете си и постовете по форумите един, два пъти седмично
Едва ли ще е от спамерите само Да ти кажа честно и аз имам такива наблюдения но не се оплаквам от сваляния. Мисля,че намаляваето на прегледаните теми се дължи на това,че ограничават трафика към някой страни. Ама не съм сигурен дали е от това.
FileSonic имат много коректен Support. Вече имам 2 плащания от тях. Последните 3-4 седмици обаче изобщо не работя с тях, но въпреки това всеки ден изкарвам средно по около долар на ППД план.