Истинските предприемачи нямат шефове.
Е ти още малко ще кажеш, че и лична карта нямашаз пък нямам фейсбук и подобни проблеми
Фейсбука го сравняваш с документ за самоличност ли? Много ми е странно как всички се чудят като им кажа, че нямам фейсбук. Явно го приемат за задължителен и всеки, който не го ползва е странен. За мен това е най-обикновен сайт като всички останали и по никакъв начин не придава смисъл на живота ми.Е ти още малко ще кажеш, че и лична карта нямаш
Някой ползват фейса не да споделят къде почиват , какво ядат и тн , а да изкарват пари. В предприемачески форум да игнорираш най-голямата социална мрежа е странно. Тук не сме бг мама и ко да си споделяме просто инфо там.Аз го разкарах преди 2 годни и съм много доволен. Даже не се усещат колко са пристрастени и не могат да живеят без смешния сайт. Чувствам много голяма свобода като не го ползвам - не ме интесерува кой къде почива, къде яде, кога става и кога ляга. Също така нищо не ме кара да споделям моите настроения с останалите или да се хваля къде съм бил.
Това беше сърказъм, уви несполучлив. Аз също го изтрих перманентно лятото с цялата карантия вътре. Не че не се пазят в базата им де, всяка буква се пазиФейсбука го сравняваш с документ за самоличност ли? Много ми е странно как всички се чудят като им кажа, че нямам фейсбук. Явно го приемат за задължителен и всеки, който не го ползва е странен. За мен това е най-обикновен сайт като всички останали и по никакъв начин не придава смисъл на живота ми.
Аз нямам проблем с това. Имам създадени различни групи, които виждат определени неща в профила ми.
Що не?