Не знам, не знам.. Гледам някакъв Георги Календеров се води "шеф" на тея сайтове : )) Жив и здрав да е
Дам видях аз.. localno.. както и да е, случва се. Един ден цяла България ще знае за сайта ми и такива утрепляшки истории няма да стават )))
Пич, трябва да си радостен, че и други сайтове са харесали идеята ти! Голям ставаш, когато другите те цитират и взимат от теб!
Моят съвет е, да бъдеш оригинален, уникален и коректен към всички, за да успееш във всяка област от живота. Трупай опит!
Няма съвпадения. Просто на zealot му работи добре въображението, поради всекидневната работа с Photoshop. Професионална деформация е.
"Точно така, и аз съм на това мнение. Който иска да види нещо винаги може да го види, даже и там където го няма. Няма никакви съвпадения, всичко е изсмукано от пръстите. Даже и посоченото време - толкова явна лъжа не може да бъде. Абе момче, я ми обясни как числото 1.41 е равно на 14.1? Нали за да има съвпадение и особено знак за равенство между двете числа, те трябва да са абсолютно еднакви? Човек трябва доста добре да умее да преиначава нещата и да си измисля, за да казва на черното бяло.
"
Голям си темерутин, брат
.....