Какво мислите според вас уеб сайтовете ще бъдат ли заместени от приложенията за смартфон?
Тъй като нямам смартфон тъй като не харесвам телефоните като цяло, някой ще ми обясни ли за какъв дявол става дума? Едно мобилно приложение може да се направи вместо уеб сайт ли?
Може, да. Може да направиш всички функции на сайта на приложение, но ще бъде по-удобно и лесно за ползване от смартфоните.
Съгласен. Виждал съм апове, които на 100% успяват да покрият функциите на сайтове. Предполагам и вие. Иначе FB отделиха в два аппа - този за самия сайт и месинджъра. Поне при моя смартфон е така. Но няма как. Все пак говорим за голям сайт с много функции.
Може, да. Може да направиш всички функции на сайта на приложение, но ще бъде по-удобно и лесно за ползване от смартфоните.
Те се предполага да са синхронизирани. Най-малкото ще го извлече с някой RSS.Ясно, ами ако промениш нещо по сайта, примерно качиш нова статия, и на аппа ли трябва да направиш същото?
Ами повече от логично е за да ти бъде доставена новата информация от сайта трябва да си в wifi мрежа или 3G няма как без интернет да разбере приложението какво е новото в сайта.Мерси, но за да работи значи трябва да е свързан с интернет, нали? Имам предвид аппа.
Мерси, но за да работи значи трябва да е свързан с интернет, нали? Имам предвид аппа.