Ophelis
Member
От: От: Ще има промени в закона за детските надбавки
Запознат съм и с тая схема Вече не е толко лесно да се извади такъв "документ". Хората по тия комисии са страхливи и вече искат сериозна история на заболяването, документи че си лежал за същото заболяване в болница поне 1 път всяка година и други подобни. Освен ако не е някакво сериозно и видимо с просто око заболяване, което наистина ти намалява работоспособността. И да не забравяме, че става въпрос за физическа работоспособност
Както вече казах, и на мен, който съм българин, са ми предлагали по документ да ме пишат инвалид за да получавм пенсия. Предложението дойде не от доктор от малко населено място, а от столичен доктор. Това надали ви върши работа като доказателство, но аз помня. И тъй като обичате доказателствата, ето ви да четете за един социално слаб българин.
Към uphero:
Вече започваш да ме забавляваш с твоя лов на вещици, т.е. лов на думата "цигани". Само да я видиш в мой пост и веднага почваш да вадиш теории (грешни) за етническата ми принадлежност.
Запознат съм и с тая схема Вече не е толко лесно да се извади такъв "документ". Хората по тия комисии са страхливи и вече искат сериозна история на заболяването, документи че си лежал за същото заболяване в болница поне 1 път всяка година и други подобни. Освен ако не е някакво сериозно и видимо с просто око заболяване, което наистина ти намалява работоспособността. И да не забравяме, че става въпрос за физическа работоспособност