Зададох съвсем прост въпрос и очаквам прост отговор. Не знам каква е тази нужда да пишете глупости и да оспамвате постовете.
Имам набор доволни клиенти, добри постигнати резултати и нямам проблем със самочувствието. Не мисля че има нещо срамно, когато човек не е сигурен да попита.
Очаквам от двамата колеги (експерти) прост отговор на въпроса ми. Не, сайта не е много тематичен, но има възможност да се завърти тематична статия. Линка ще е от статия. Сайта ми е класиран много добре, монетизира се от Adsense и не искам да рискувам едно подобно нещо да ми навреди
Значи, ако линкнеш от статия към сайт за залагания и анкора на линка е котекстоално свързан с текста на статията, няма да имаш никакви проблеми. Линки така, че от текста да излиза, че през този линк ще намериш подходяща и разясняваща информация свързана със статията и бъди спокоен. От първият ти въпрос сметнах, че искаш да линкваш чрез банер, или линк някъде извън текста.
П.П.
В горния ми пост, съм се постарал да ти отговоря на въпроса и съм включил малко градивна критика. Не съм оспамил темата, нито съм те нападал или обиждал.
Здраве и късмет от мен!