Ами да ме изгони, та да мирясаш. Ето, давам си съгласието официално. Това малко общество съвсем не е малко вече. Не аз съм бууствал двете големи теми. Които нямат нищо общо с предприемачество. А и да съм е било още в самото начало.
На кого точно трябва да се извиня? Та, ако трябва да се извинявам на някой, то това е така наречения отбор "конспиратори". Както и те на мен. Понеже ако съм се закачал с някой то са най-вече те. Но най-вече ти би трябвало да се извиниш. Защото псуваш.
Моля ти сА, и 1000 години да минат по форуми, докато ги има винаги ще има някакви крамоли.
С това, което казваш, че ти било кауза да ме изгонят де факто сам се оборваш, че не мразиш. Мразиш и явно си си избрал да мразиш точно мен.
Ето казах, аз съм добронамерен човек, дори на Нок общо взето съм му простил за злостните коментари. Той човека си хейти по принцип. Пред по-важните се снишава и угодничи, но какво да направим, такъв си е.
Но ти си рядко срещан екземпляр. То и аз де, но никога не съм разбирал злобата. Изблици - да, всеки може да си изтърве нервите. Айде, моля ти се кажи с какво точно съм "свалил" нивото на форума. И колко Х 10 са писали какво ли не. И мислиш ли, че има връщане назад и този форум, ще остане "малко затворено общество". Не може.
Всъщност може, ако админите решат да оставят пет секции и 20-на човека. Другото, което не е за вярване, че при наличие на оффтопик раздел правиш проблеми. Ако не го искат да го махат и него.
Най-вероятно свалих нивото на форума с това, че само аз разпознах фонта, който Биааро търсеше.